• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404012412525
  • خبرنگار : 50214

رئیس اداره منابع آب شهرستان ابرکوه خبر داد

صرفه‌جویی یک میلیون مترمکعبی آب با طرح تحویل حجمی در ابرکوه

صرفه‌جویی یک میلیون مترمکعبی آب با طرح تحویل حجمی در ابرکوه

ایسنا/یزد رئیس اداره منابع آب شهرستان ابرکوه از صرفه‌جویی بیش از یک میلیون مترمکعبی آب با انجام اقدامات حفاظتی این اداره طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای یزد، سید یحیی هاشمی نژاد با اشاره به اهمیت حفظ آبخوان‌ها، گفت: با اجرای طرح تحویل حجمی و اقدامات حفاظتی بیش از یک میلیون و ۳۲۳ هزار مترمکعب در مصرف آب صرفه‌جویی شده است.

وی با اشاره به پر کردن پنج حلقه چاه غیرمجاز در سال گذشته، افزود: توقیف ۱۹ مورد ادوات حفاری غیرمجاز، هشت مورد قطع برق و پلمب منصوبات چاه‌های دارای تخلف، هشت مورد کشیدن منصوبات غیر مجاز، دو مورد قطع خطوط انتقال غیر مجاز آب و انسداد درب یک حلقه چاه غیر مجاز و ۳۱ حلقه چاه متروکه، دو مورد جلوگیری از تعرض به حریم رودخانه و بازگشایی مسیر آن از دیگر اقدامات حفاظتی این اداره در سال گذشته بوده است.

رئیس اداره منابع آب شهرستان ابرکوه در ادامه ابراز کرد: در سال گذشته یک هزار و ۱۴۰ بازدید از سوی گروه گشت و بازررسی این اداره در راستای جلوگیری از تخلفات آبی صورت پذیرفته است.

رئیس اداره منابع آب ابرکوه با بیان این که ۱۰۸ مورد مجوز برای جبران کاهش آبدهی مجاز چاه های کشاورزی، صنعت و خدمات و شرب صادر شده است، ابراز کرد: ۵۶ مورد مجوز تأمین آب برای واحد های صنعتی، خدماتی و دامی برای شهرستان صادر شده است.

وی با بیان این که طرح تحویل حجمی آب کشاورزی و صنعت به صورت کامل و با همکاری خوب بهره برداران انجام شده است، گفت: در راستای مشارکت همگانی مردم و مسئولین در حفاظت بیشتر از منابع آب، تعداد ۲ جلسه شورای حفاظت از منابع آب و ۳ جلسه میز خدمت در محل نماز جمعه برگزار شد.

هاشمی نژاد در پایان به تجهیز ۶۳۷ حلقه چاه به کنتور هوشمند در بخش کشاورزی و ۴۶ حلقه چاه در بخش صنعت و خدمات تاکنون اشاره کرد و گفت: حدود ۹۶ درصد از چاه‌های کشاورزی و ۷۴ درصد از چاه‌های صنعت و خدمات این شهرستان به کنتور هوشمند مجهز شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha