• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404012412531
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیر امور آب و فاضلاب زاهدان:

ظرفیت تأمین آب زاهدان افزایش می‌یابد

ظرفیت تأمین آب زاهدان افزایش می‌یابد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر امور آب و فاضلاب زاهدان گفت: ظرفیت تأمین آب این شهر با اضافه شدن یک حلقه چاه جدید به مدار بهره‌برداری افزایش می‌یابد.

مرتضی نورا امروز یکشنبه ۲۴ فروردین در کارگروه آب استان اظهار کرد: در راستای تقویت تأمین آب آشامیدنی، کاهش فشار بر شبکه توزیع به‌ویژه در ساعت اوج مصرف و مدیریت تقاضای فصلی، چاه جدیدی در خیابان «توحید» زاهدان حفر و وارد مدار بهره‌برداری شد.

وی اضافه کرد: این چاه با دبی ۴۰ لیتر در ثانیه به‌عنوان منبع آب خام ورودی به تأسیسات آب‌ شیرین‌کن (RO) مورد استفاده قرار می‌گیرد و نقش مؤثری در بهبود پایداری تأمین آب آشامیدنی ایفا خواهد کرد.

مدیر امور آب و فاضلاب زاهدان با اشاره به تغییرات اقلیمی و افزایش دما، اظهار کرد: گرمای هوا به‌طور مستقیم موجب افزایش مصرف آب می‌شود که این امر فشار مضاعفی بر شبکه آبرسانی وارد می‌کند.

نورا ادامه داد: استفاده از کولرهای آبی فشار مضاعفی بر شبکه توزیع آب وارد و تأمین پایدار را با چالش بیشتری مواجه می‌کند.

وی با تاکید بر نقش‌آفرینی مشترکان در مدیریت مصرف آب، از شهروندان خواست با خودداری از مصرف غیرضروری به‌ویژه در ساعت اوج مصرف، ضمن کاهش فشار به شبکه در تأمین پایدار آب برای همه همشهریان سهیم باشند.

مدیر امور آب و فاضلاب زاهدان توصیه کرد: مشترکان با نصب مخزن برای ذخیره‌سازی آب در شرایط عادی اقدام کنند تا در صورت افت فشار یا بروز اختلالات مقطعی، امکان تأمین آب مورد نیاز خود را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha