هادی حق شناس امروز، ۲۴ فروردین در شورای عالی مسکن که به صورت وبیناری و با حضور رئیس جمهور برگزار شد، با بیان اینکه چهار شهر رشت، انزلی، لاهیجان و لنگرود بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارند، اظهار کرد: تامین مسکن در این شهرها نیازمند اهتمام ویژه است.
وی با بیان اینکه اجاره مسکن باید متناسب با نرخ تورم باشد، افزود: نرخ تورم در گیلان ۳۳.۲ درصد است.
استاندار گیلان، تامین زمین را یکی از چالش های نهضت ملی مسکن در استان دانست و تاکید کرد: دستگاه های اجرایی نهایت همکاری را جهت تامین زمین داشته باشند.
حق شناس با اشاره به تکالیف بنیاد مسکن در ساخت مسکن مهر، مسکن محرومین و نهضت ملی مسکن و واگذاری آن به وزارت راه و شهرسازی، ادامه داد: توجه به مسکن در حوزه جوانی جمعیت الزامی است.
وی خواستار تعیین برنامه زمان بندی برای تکمیل و واگذاری مرحله به مرحله واحدهای نهضت ملی مسکن شد و گفت: امیدواریم در سال جاری شاهد به سرانجام رسیدن پروژه های در دست اجرای حوزه مسکن باشیم.
استاندار گیلان همچنین از بانک های عامل خواست در پرداخت تسهیلات به واحدهای خودمالک که نیاز به تامین زمین ندارد، اهتمام داشته باشند و خاطرنشان کرد: نیازمند سیاستگذاری مناسب در حوزه مسکن خودمالک هستیم، زیرا مردم از منابع شخصی برای ساخت مسکن استفاده می کنند.
انتهای پیام
نظرات