• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404012412764
  • خبرنگار : 50649

عضو شورای شهر شیراز:

مدیریت جهادی، مشکلات را با همت و خلاقیت حل می‌کند

مدیریت جهادی، مشکلات را با همت و خلاقیت حل می‌کند

ایسنا/فارس رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره ویژگی‌های مدیریت جهادی تأکید کرد که این نوع مدیریت، مشکلات را نه با پول، بلکه با همت و خلاقیت حل می‌کند.

سیده مریم حسینی امروز، ۲۴ فروردین در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز از حضور گروه‌های جهادی ملی در این کلان‌شهر خبر داد و گفت: این حرکت، یک پروژه اداری نیست بلکه تجلی عینی ایمان و همدلی ملی است.

وی با یادآوری اینکه گروه‌های جهادی تنها برای رضایت خدا و خدمت به بندگان فعالیت می‌کنند، حضور این گروه‌ها را نشان دهنده پویایی زیست جهادی دانست و افزود: این گروه‌های جهادی یونیت‌ها و تجهیزات دندانپزشکی خود را همراه آوردند و ثابت کردند که می‌توان فراتر از حرف، در میدان عمل ایستاد و از جان مایه گذاشت.

حسینی با بیان اینکه این حرکت بزرگ بدون برنامه‌ریزی و هدایت هوشمندانه به ثمر نمی‌نشست، گفت: کمیته محرومیت‌زدایی شورای شهر شیراز به عنوان بازوی سیاستگذار شورا، با شناسایی نیازهای اولویت‌دار مناطق محروم و طراحی نقشه راه، بستر این همکاری  را فراهم آورد.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: این کمیته با تدوین سیاست محرومیت‌زدایی توأم با مشارکت مردمی، نه تنها نقش واسطه بین نهادها را ایفا کرد، بلکه با رصد دقیق و شفافیت مالی، مانع هرگونه ابهام در استفاده از منابع عمومی شد.

وی با یادآوری اینکه به‌دنبال هم‌افزایی دستگاه‌ها و الگویی برای مدیریت جهادی  هستیم، گفت: این طرح، محصول همکاری نهادهایی چون معاونت امور اجتماعی استانداری، کمیته امداد، بهزیستی، خیرین سلامت، هلال احمر، علوم پزشکی و بسیج حقوقدانان است، اما آنچه این همکاری را ممتاز کرد، هدایتگری کمیته محرومیت‌زدایی شورا بود که با ایجاد زنجیره ارتباطی بین دستگاه‌ها، از موازی‌کاری جلوگیری و از تمام ظرفیت‌ها بهینه بهره‌برداری کرد.

حسینی ادامه داد: این همان مدیریت جهادی است که رهبری عزیزمان بارها بر آن تأکید کرده‌اند، مدیریتی که مشکلات را نه با پول، که با همت و خلاقیت حل می‌کند و در تصمیم‌گیری‌های کمیته محرومیت‌زدایی مشاورین نماینده ولی فقیه در استان فارس و جانشین قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) همراهان همیشگی ما در شورای اسلامی هستند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز همچنین گفت: برخی پرسیده‌اند چرا از گروه‌های جهادی شیراز در این طرح استفاده نشد؟ این اقدام، مکمل خدمات گروه‌های محلی است، نه جایگزین آن. قطعاً گروه‌های جهادی سلامت در کنار ما هستند.

وی تأکید کرد: کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز همواره از گروه‌های بومی حمایت کرده و خواهد کرد، اما گاه استفاده از ظرفیت‌های ملی برای پوشش نیازهای ویژه ضروری است. ضمن اینکه هیچ بودجه‌ای به گروه میهمان اختصاص نیافته و تمام هزینه‌ها توسط خود جهادگران و خیرین تأمین شده است. پزشکان متخصص و جهادی از اقصی نقاط کشور با هزینه خود آمده‌اند و در نهایت مناعت طبع در کنار ظرفیت‌های مردمی و دولتی شیراز قرار گرفته‌اند.

حسینی اضافه کرد: این حرکت، تنها یک اقدام درمانی نیست، نمایشی از قدرت ملتی است که در سایه ایمان و وحدت، قله‌های غیرممکن را فتح می‌کند. لذا از مردم می‌خواهیم قدردان این جهادگران باشند و از همه نهادها دعوت می‌کنیم با تقویت کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز، این الگو را به همه حوزه‌های محرومیت تعمیم دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha