• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404012412790
  • خبرنگار : 71951

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران:

از کارهای جمعی در بزرگداشت ۱۵ خرداد استقبال می‌کنیم

از کارهای جمعی در بزرگداشت ۱۵ خرداد استقبال می‌کنیم

ایسنا/تهران رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: ستاد بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد از کارهای جمعی استقبال می‌کند و از هر برنامه نویی که در دشت ورامین برنامه‌ریزی شود حمایت می‌کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین سید محسن محمودی یکشنبه ۲۴ فروردین در جلسه شورای اسلامی شهر ورامین با محوریت بزرگداشت ایام‌الله ۱۴ و ۱۵ خرداد بیان کرد: نام ورامین با ۱۵ خرداد و امام خمینی (ره) گره خورده است؛ ۱۵ خرداد هویت ورامین است و باید نسبت به آن تعصب منطقی داشته باشیم و از این ظرفیت برای تقویت روحیه انقلابی استفاده کنیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: هم اکنون بیش از هر زمانی نیازمند زنده‌نگهداشتن ۱۵ خرداد هستیم؛ زیرا دشمنان قسم‌خورده این مرز و بوم هویت و فرهنگ ما را نشانه رفته‌اند و ما وظیفه داریم در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن از آن پاسداری کنیم.

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد استان تهران با اشاره به اهمیت اجرای برنامه‌های ماندگار در این ایام گفت: قیام ۱۵ خرداد دشت ورامین دارای سوژه‌های بسیار جذابی است که متأسفانه هنوز یک فیلم سینمایی فاخر برای این قیام که مبدأ نهضت اسلامی ملت ایران است، ساخته نشده است.

محمودی اشاره به سابقه ویژه ورامین در هنر فرش‌بافی متذکر شد: امروز باید از ظرفیت هنر و هنرمندان در بخش‌های مختلف در حوزه بزرگداشت ۱۵ خرداد استفاده کرد که نمونه آن ظرفیت ورامین در زمینه هنر فرش بافی است که می‌توان پیام‌های ۱۵ خرداد را در قالب این هنر به جهانیان معرفی کرد.

وی در پایان گفت: مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد، از کارهای جمعی استقبال می‌کند و هر برنامه نو و جمعی که در دشت ورامین برنامه‌ریزی شود از آن حمایت می‌کنیم و هیچگاه در این زمینه، نگاهمان بسته نخواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha