• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404012412854
  • خبرنگار : 50084

مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان رضوی:

بودجه عمرانی پروژه‌های ورزشی ۸ برابر شد

بودجه عمرانی پروژه‌های ورزشی ۸ برابر شد

ایسنا/خراسان رضوی علیرضا تاج‌فیروز گفت: در دوره پیش از ما ۵۰ میلیارد اعتبار عمرانی داشتیم که سال گذشته این عدد را با جذب منابع به ۴۰۰ میلیارد رساندیم.

علیرضا تاج‌فیروز، مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان رضوی در جلسه تودیع خود که عصر یکشنبه ۲۴ فروردین در محل همایش‌های این اداره برگزار شد، اظهار کرد: کارمندان اداره کل ورزش و جوانان جزو مظلوم‌ترین کارمندان دولت هستند. سعی کردیم در بحث رفاهیات و معیشت، اوضاع را بهبود بخشیم و فکر می کنم در کشور، رتبه خوبی در همه مقیاس‌ها کسب کردیم.

وی افزود: کمک‌ها به هیات‌های ورزشی نیز در این دوره، بی‌سابقه بود، هرچند مدل پرداخت نسبت به گذشته متفاوت شد و سعی کردیم بر اساس چارچوب‌های مربوط به تلاش هر هیات، بودجه‌بندی کنیم. اگر در گذشته کسی صدایش بلندتر بود و ارتباط بیشتری داشت، بودجه بیشتری می‌گرفت، در گذشته همیشه هیات‌ها طلبکار بودند. اما در این دوره سعی کردیم ارزیابی مداوم و مستمری داشته باشیم و بر همین اساس هم بودجه اختصاص دادیم.

تاج فیروز تصریح کرد: همچنین در خصوص کمک به ملی پوشان نیز سعی کردیم عدالت را رعایت کنیم. ۴۴ ملی پوش دعوت شده به تیم‌های ملی در شش ماه دوم ۱۴۰۳، مورد حمایت اداره کل ورزش و جوانان قرار گرفتند.  

مدیرکل سابق ورزش استان با اشاره به ترمیم و بهبود اوضاع زیرساخت‌ها گفت: اتفاقات خوبی در این زمینه نیز رخ داد. در دوره پیش از ما، ۵۰ میلیارد اعتبار عمرانی داشتیم که سال گذشته این عدد را با جذب منابع به ۴۰۰ میلیارد رساندیم، یعنی هشت‌برابر دوره قبلی. همچنین سرمایه‌گذار بیرونی نیز از طریق ماده ۲۷ جذب کردیم که عددی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیارد قرارداد امضا شد. ۱۲۷ پروژه عمرانی را بر اساس گزارشی که دفتر فنی ما داده در سطح استان به بهره‌برداری رساندیم که این پروژه‌ها متفاوت بود، از چمن‌های روستایی و حاشیه شهرها تا ۲۷ پروژه بزرگ مقیاس که یکی از آنها، سالن شهید رئیسی بود که پیش از این، دست شرکت تجهیز وزارت ورزش بود.

وی افزود: بعد از ۱۸ سال پیشرفت فیزیکی پروژه ۴۵ درصد بود اما با پیگیری‌های مکرر، دوبار دستور گرفتم تا اعتباری که لازم داشت را تزریق کنیم. این پروژه برای بهره‌برداری، دو هزار و ۵۶۰ میلیارد اعتبار می‌خواست  و زمانی که این پروژه در اختیار ما قرار گرفت، با عددی به مراتب کمتر از اینها کار را دوباره استارت زدیم.  همکاران ما، خصوصاً بچه های فنی نگران بودند و توصیه می کردند تا زمانی که پول نیامده شروع نکن.

تاج فیروز گفت: من به راهی که طی می‌کردیم ایمان داشتم، هرچند بعد از ۱۸ سال ۴۵ درصد پیشرفت رخ داده بود. ما ظرف ۵ ماه ۵۵ درصده باقی مانده را به اتمام رسوندیم و الان آماده افتتاح است. البته ما در همین مدت، چند رویداد در آن برگزار کردیم. یکی دیگر از پروژه‌های بزرگ ما، بزرگ‌ترین گود باستانی کشور است که ۸۰۰ نفر ظرفیت تماشاچی دارد.

نظری: از هر مسئولی که منصوب می کنیم، حمایت خواهیم کرد

همچنین سید غنی نظری، معاون امور استان‌های وزیر ورزش در این مراسم اظهار کرد: تاج فیروز بارها به وزارت ورزش اصرار کرد که از حضور در این منصب خسته شده و هرچقدر تلاش کردیم وی را مجاب کنیم تا در این سمت بماند، موفق نبودیم. در نهایت امروز این موضوع در واقع منجر به معرفی خانم میرزایی راد شد و باید گفت عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت. تاج فیروز زحمات زیادی کشید که قابل تقدیر است.

وی افزود: من در طول سه چهار ماه گذشته چند سفر استانی به خراسان رضوی داشتم و تعامل و فعالیت‌های ایشان را از نزدیک دیدیم. انصافاً هم در حوزه پروژه‌های عمرانی و هم در مباحث ورزشی فعالیت‌های خوبی صورت گرفت و ایشان موفق بودند. با توجه به اینکه استان خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور است و توقع از چنین استانی بالاست.

وی تصریح کرد: از مسئولی که منصوب می‌شود، هم حمایت می کنیم و هم توقع داریم. نمی شود مدیری را منصوب کنیم و بدون اعتبار رهایش کنیم و در نهایت هرچند وقت یک بار از وی بپرسیم چه کردی؟ انتظار داریم که میرزایی راد نهایت تلاش خود را در راستای برنامه‌هایی که وزیر به مجلس و دولت در راستای برنامه دولت وفاق ملی دکتر پزشکیان ارائه داده، پیش ببرد و ما هم از وی حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha