• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404012513001
  • خبرنگار : 50963

مدیرکل شیلات استان بوشهر خبرداد

اجرای طرح دریا بست در سواحل بوشهر 

اجرای طرح دریا بست در سواحل بوشهر 

ایسنا/بوشهر مدیرکل شیلات استان بوشهر از اجرای طرح دریا بست به مدت ۱۰ روز در سواحل خلیج‌فارس استان بوشهر از ۲۲ تا ۳۱ اردیبهشت خبر داد و گفت: برای تقویت ذخایر و زیستگاه آبزیان این طرح اجرایی می‌شود.

عقیل امینی  روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: به سبب صید بی‌رویه زیستگاه برخی آبزیان خلیج‌فارس خسارت دیده که طرح‌های تقویت این زیستگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی زمان اوج تخم‌ریزی آبزیان خلیج‌فارس را فصل بهار دانست و گفت: با هدف بازسازی ذخایر آبزیان صیدگاه‌های خلیج‌فارس طرح دریا بست در استان‌های ساحلی جنوبی از جمله بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل شیلات استان بوشهر دریابست و ممنوع شدن صید آبزیان را فرصت مغتنم برای کاهش فشار بر ذخایر آبزیان خلیج‌فارس دانست و بیان کرد: بر اساس تصمیم مدیریت صید شیلات طرح دریا بست به مدت ۱۰ روز در سواحل خلیج‌فارس از جمله استان بوشهر از ۲۲ تا ۳۱ اردیبهشت اجرایی می‌شود.

امینی حفاظت از مولد و نوزادان آبزیان در صیدگاه و زیستگاه‌ها، کاهش فشار صید و جلوگیری از فعالیت صید غیرمجاز، افزایش شرایط اقتصادی صیادان، ایجاد شرایط آرامش در صیدگاه‌ها، افزایش راندمان صید بعد از اجرای طرح، ترمیم ذخایر و فرصتی برای احیای نسل انواع آبزیان را از مهم‌ترین مزایا و اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.

وی تعداد شناورهای صیادی استان بوشهر شامل کشتی، لنج و قایق را بیش از ۲ هزار فروند اعلام و خاطرنشان کرد: این شناورها در سال گذشته ۶۵ هزار و ۴۵۵ تن انواع آبزیان در سواحل استان بوشهر صید و در بنادر صیادی تخلیه کردند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر یکی از استان‌های پیشران در تولید میگو و ماهی در قفس بوشهر دانست و خاطرنشان کرد: طرح‌های پرورش ماهی و میگو در دریا و سواحل استان بوشهر در حال اجراست.

امینی با بیان اینکه مجتمع‌های پرورش میگو استان بوشهر در مسیر پیشرفت و توسعه همه جانبه قرار دارد خاطرنشان کرد: افزایش مراکز تکثیر، نرسری و مزارع پرورش میگو استان بوشهر بیانگر رونق اقتصادی، افزایش اشتغال و ایجاد امنیت غذایی است.

وی با اشاره به اینکه تولید میگو به صورت متراکم و افزایش محصول در هکتار در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد: استان بوشهر با تولید بیشترین میگو پرورشی، قطب تولید این محصول در کشور شناخته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۱:۱۵

درود اداره شیلات وارگانهای دولتی محترم لطفا یک چاره ای بیندیشید برای شناورهایی مثل لنج ها که تمام سال غیرقانونی گوفه میکشند.برای جلو گیری از این شناورها خیلی ساده میتوان شناسایی کرد از ماهی های صید شده و ادواتی که تو شناور وجود داره.

avatar
امروز ۱۱:۴۲

سلام عرضم به حضور مسئولین محترم این اداره شیلات چطور نمیتواند ماهی و میگو به صورت تعاونی صید کند .وما ملت بوشهر باید این اب زیان را در فاصله یک قدمی شما است گران که‌ حتی قدرت خرید آن را هم نداریم این آبزیان که‌ فقط هزینه صید دارد

avatar
امروز ۱۶:۰۱

با سلام مگه فقط بندر بوشهر ساحل داره چرا استانهای دیگه این کار رو نمیکنن اگه قراره ضررشو صیادان بوشهر ببرن و سودشو صیادان استانهای مجاور ببرن ، دولت بلید کمی متحمل این ضرر بشه و مبلغی بابت بیکار ماندن قشر مظلوم و زحمت کش بندر بوشهر بده