خسروطالبی دوشنبه ۲۵ فروردین، در شورای اداری استان همدان که با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال «سرمایهگذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: این نامگذاری بیانگر اهمیت ویژه تقویت بخش تولید و نقش سرمایهگذاری در بهبود اقتصادی کشور است.
وی با بیان اینکه استان همدان بهواسطه اقلیم مناسب، موقعیت جغرافیایی ویژه و مردمی سختکوش از ظرفیتهای بالایی در بخش کشاورزی برخوردار است، افزود: حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان باتجربه در این استان، موجب شده همدان در تولید و صادرات محصولات کشاورزی جایگاه برجستهای در کشور داشته باشد و سیبزمینی، کشمش، سیر تُند، آلو و گندم از مهمترین محصولات کشاورزی استان هستند که همدان در تولید برخی از آنها نظیر سیبزمینی، کشمش و سیرتند رتبه اول کشور و شهرت جهانی دارد.
طالبی تعامل سازنده میان بخش خصوصی و دولت بهویژه استاندار و مسئولان استانی را عامل مهمی در کاهش مشکلات دانست و تاکید کرد: هنوز در مسیر سرمایهگذاری و توسعه استان موانع و سرعتگیرهایی وجود دارد که امیدواریم با پیگیری مسئولان و همکاری بیشتر، این موانع نیز برطرف شوند.
نماینده کشاورزان استان همدان، با بیان اینکه مشکلاتی نظیر ناترازی در تامین برق، سوخت، انرژی، صادرات، تعهدات ارزی، تسهیلات بانکی و نظارت بر زنجیره توزیع محصولات کشاورزی، از جمله چالشهای مهم کشاورزان در سطح کشور است، گفت: قانون تغییر کاربری باغها نیز از جمله مواردی است که نیازمند بازنگری جدی است و انتظار میرود تصمیمسازان در تنظیم دستورالعملها و بخشنامههای مرتبط با کشاورزی و صادرات، مواد ۲، ۳ و ۲۴ قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار را مدنظر قرار دهند.
رئیس انجمن ملی سیبزمینی اظهار کرد: درصورت توجه به این قوانین، بخش بزرگی از ناترازیها برطرف شده و از ضرر و زیانهای گسترده در بخش کشاورزی جلوگیری خواهد شد.
طالبی بیان کرد: کشاورزان و تشکلهای بخش خصوصی کشاورزی با تعهد به نظام مقدس جمهوری اسلامی، آماده همکاری کامل در تحقق شعار سال و تقویت بخش کشاورزی هستند.
انتهای پیام
نظرات