عبدی پور، مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در گفتوگو با ایسنا، گفت: بعد از برگزاری آزمون کیفیت بخشی که روز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد، نتایج آزمون کتبی در اواسط خردادماه اعلام شد و پذیرفته شدگان جهت ادامه فرآیندهای مربوطه به وزارت آموزش و پرورش معرفی شدند.
وی با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص نتایج نهایی آزمون گفت: معمولا در آزمونهای استخدامی تمامی فرآیندهای مرتبط با جذب و پذیرش داوطلبان در سامانه برخط این مرکز ثبت میشوند؛ اما در آزمون کیفیت بخشی همه موارد مرتبط با بخش بررسی مدارک، ثبت وضعیت گزینش، نمرات ارزیابی تکمیلی و... در سامانه کارا صورت گرفته است.
مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی با بیان اینکه سامانه کارا تحت نظارت و مدیریت وزارت آموزش و پرورش بوده است، گفت: امتیازات ارزیابی تکمیلی که حاصل خروجی این سامانه بوده، طی نامه رسمی به این مرکز ارسال شده و نهایتا پس از اعمال ضرایب بخش کتبی و ارزیابی تکمیلی، نتایج نهایی محاسبه و مهرماه سال گذشته اعلام شده است.
عبدی پور با اشاره به همت مجموعه همکاران وزارت آموزش و پرورش برای بررسی اعتراضات گفت: بعد از اعتراض داوطلبان مبنی بر ایراد در نمرات ارزیابی تکمیلی اعلام شده، کارگروهی توسط وزارتخانه تشکیل و نمرات مورد بازبینی و بررسی قرار گرفت و مجددا طی نامه رسمی نمرات جدید به این مرکز ارسال و کارنامه جدید برای داوطلبان صادر شد.
وی ادامه داد: مرکز آزمون جهاد دانشگاهی مجری برگزاری آزمون کتبی بوده و دخل و تصرفی در نمرات دریافتی نداشته و صرفا نسبت به ثبت و اعلام نتایج نهایی اقدام کرده است.
مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی با اشاره به برخی اظهار نظرها و برخی اخبار منتشر شده گفت: همه فرآیندهای اعلام نتایج مراحل اول و دوم بر اساس مکاتبات رسمی نهادهای مرتبط بوده و این مرکز صرفا نسبت به نمایش کارنامه داوطلبان اقدام کرده است و طی چند جلسه پاسخهای متقن را نیز به دستگاههای پیگیر ارائه کرده است؛ لذا ارتباط دادن (یا منتسب کردن) اعتراضات آزمون کیفیت بخشی توسط برخی خبرگزاری ها و اشخاص حقوقی به مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اساسا اشتباه است و این امر کمکی به حل موضوع نمیکند.
انتهای پیام
نظرات