مهدی پارسی در گفت وگو با ایسنا، افزود: این میزان قیر جهت آسفالت معابر محلات مورد هدف بازآفرینی شهری شهرهای زاهدان، زابل، جالق، سوران، سیرکان، محمدآباد، مهرستان، تفتان، زهک، جزینک و علی اکبر در قالب حواله سال گذشته به شهرداریهای این شهرها اختصاص یافته است.
وی تاکید کرد: این تخصیص در راستای بالابردن شاخص های کالبدی در این محلات و ارتقای سطح زندگی ساکنان محلههای مورد هدف استان برنامهریزی شده است و شهرداریها موظفند سهمیه قیر را صرف معابر فاقد آسفالت کنند.
مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به اینکه هدف در بازآفرینی شهری بهبود شرایط زندگی در مناطق کمبرخوردار و فرسوده شهری است، تخصیص قیر رایگان به شهرداریها کمک میکند تا این اهداف سریعتر و موثرتر محقق شود چرا که یکی از مهمترین بخشهای بازآفرینی، بهسازی و آسفالت معابر حاشیه شهرهاست.
پارسی تاکید کرد: همچنین از آنجایی که معابر و خیابانها بخش مهمی از زیرساختهای شهری هستند تخصیص قیر رایگان به شهرداریها این امکان را میدهد که این زیرساختها را با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری ترمیم یا بازسازی کنند که در نهایت به بهبود شرایط ترافیکی و زندگی افراد ساکن در این مناطق کمک میکند.
وی با بیان اینکه تخصیص قیر رایگان به شهرداریها از محل بازآفرینی شهری میتواند محرک قابل توجهی برای رشد و توسعه پایدار شهری باشد، گفت: در صورتی که شهرداریها همت کرده و بتوانند به موقع آسفالت معابر این مناطق را انجام دهند و این اداره کل نیز در قالب برنامه هر ساله قیر مورد نیاز را از شرکت بازآفرینی شهری ایران جذب و در اختیار آنها قرار می دهد.
انتهای پیام
نظرات