• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404012614040
  • خبرنگار : 50181

استاندار کرمانشاه:

مصداق واقعی وفاق ملی را در کرمانشاه شاهدیم

مصداق واقعی وفاق ملی را در کرمانشاه شاهدیم

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در این استان اقوام و مذاهب مختلف در کنار یکدیگر به صورت مسالمت آمیز زندگی می‌کنند، گفت: کرمانشاه مصداق واقعی وفاق ملی را رقم زده است.

به گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی، امروز (26 فروردین) در نشست فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کرمانشاه با معاون اجرایی رئیس جمهور، از ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی استان کرمانشاه یاد کرد و گفت: جنگ در کرمانشاه آغاز شد و در کرمانشاه به پایان رسید و این استان ۱۰ هزار شهید و ۲۰ هزار جانباز تقدیم کرده و محل شهادت ۱۶ هزار نفر از شهدای کشور بوده است.

وی از بمباران 1100 باره کرمانشاه در زمان جنگ تحمیلی یاد کرد و افزود: در نهایت نیز کرمانشاه بود که در تنگه «چهارزبر» میخ آخر را بر تابوت منافقان زد و این استان حق خود را به نظام و انقلاب ادا کرده است.

استاندار کرمانشاه میزبانی از زوار عتبات عالیات بواسطه وجود مرز خسروی به عنوان قدیمی‌ترین مرز کشور را از دیگر ظرفیت‌های کرمانشاه برشمرد و اظهار کرد: با توجه به اتفاقات خوبی که در مرز خسروی رخ داده، پیش‌بینی افزایش حداقل دو برابری تردد زوار از این مرز را داریم.

حبیبی خاطرنشان کرد: استان‌ کرمانشاه با دارا بودن چهار هزار اثر تاریخی و طبیعی که ۲۲۰۰ اثر آن به ثبت رسیده، در حوزه گردشگری تاریخی، طبیعی و مذهبی هم ظرفیت‌های فراوانی دارد.

وی توریسم درمانی را نیز با توجه به همجواری با کشور عراق از دیگر ظرفیت‌های کرمانشاه برشمرد و اظهار کرد: هر بیمار خارجی می‌تواند برای ۱۰ نفر شغل ایجاد کند.

مدیر ارشد استان کرمانشاه از ظرفیت‌های علمی و آموزشی کرمانشاه نظیر ۹۰ واحد دانشگاهی و ۵۰ هزار دانشجو، ۳۵۰ هزار دانش‌آموز، دو هزار دانشجوی خارجی که ۹۵ درصد آنها عراقی هستند و همچنین پارک علم و فناوری توانمند کرمانشاه با فعالیت ۱۸۷۵ نفر در هسته‌های دانش‌بنیان این پارک نیز یاد کرد و ادامه داد: وجود هیات‌های مذهبی، گروه‌های جهادی و… نیز ظرفیت خوبی در استان برای تربیت نسل انقلابی و جهادی است.

حبیبی کرمانشاه را محل زندگی مسالمت‌آمیز اقوام و مذاهب مختلف اعم از شیعه، اهل سنت و اهل حق دانست و عنوان کرد: این امر نمونه واقعی وفاق را در استان رقم زده است.

وی وجود ۱۴۶۶ مسجد (۹۵۰ مسجد شیعه و ۵۱۶ مسجد اهل سنت)، ۵۴ هزار رقبه، سه روزنامه مکتوب، ۳۸ نشریه، ۱۴ خبرگزاری، ۶۰ پایگاه خبری و ۴۶ موسسه فرهنگی و قرآنی را نیز از دیگر ظرفیت‌های کرمانشاه برشمرد.

استاندار کرمانشاه درباره ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی در استان کرمانشاه نیز گفت: ۱.۵ میلیون نفر در استان کاربر شبکه اجتماعی هستند که اینستاگرام با سهم ۷۰ درصدی و یک میلیون نفر عضو بیشترین سهم را دارد و مردم استان مشغول فعالیت‌های اقتصادی و … در این فضا هستند.

وی ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیت‌های متعدد اجتماعی و فرهنگی در استان، در سایه توجه ویژه دولت چهاردهم شاهد پیشرفت روزافزون کرمانشاه در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha