• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404012614083
  • خبرنگار : 50416

رئیس پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر خبر داد

آموزش کشاورزان منجر به تولید محصول سالم می‌شود

آموزش کشاورزان منجر به تولید محصول سالم می‌شود

ایسنا/همدان رئیس پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر از برگزاری کارگاه «مدیریت بهاره باغ انگور» در پژوهشکده خبر داد و گفت: این کارگاه با موضوع کوددهی، کنترل آفات و بیماری، چهارشنبه ۲۷ فروردین در پژوهشکده انگور و کشمش ملایر برگزار خواهد شد.

روح الله کریمی در گفت‌وگو با ایسنا به نقش موثر آموزش در افزایش دانش کشاورزان و نیز استفاده بهینه از کودها و سموم کشاورزی اشاره و اظهار کرد: آموزش به کشاورز کمک می‌کند ضمن کاهش هزینه‌های سالانه باغداری، محصولی تولید کند که سالم باشد و کود مورد استفاده مشکل زیست‌محیطی نداشته باشد.

کریمی از برگزاری کارگاه‌های فصلی توسط پژوهشکده انگور و کشمش ملایر خبر داد و افزود: سال گذشته و متناسب با فصل‌های مختلف، کارگاه‌هایی با موضوعات روش‌های بهینه داربستی کردن باغات، روش‌های تغییر سیستم آبیاری، تغذیه و کوددهی، مدیریت آفات و بیماری‌ها و مدیریت بازاریابی انگور و کشمش برگزار کردیم که با استقبال خوبی از سوی باغداران استان همدان و استان‌های هم جوار مواجه شد.

وی به ضرورت معرفی کودها و سموم جدید موثر به کشاورزان اشاره و بیان کرد: معرفی کودهای موثر در کنترل آفت «سفیدک سطحی» به کشاورزان یکی دیگر از اهداف برگزاری این کارگاه است که توسط یک شرکت دانش‌بنیان تولید شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha