• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404012614126
  • خبرنگار : 50023

وزیر کار:

آموزش‌های مهارتی باید از سنین پایین آغاز شود

آموزش‌های مهارتی باید از سنین پایین آغاز شود

ایسنا/البرز وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آغاز مهارت‌آموزی از دوران مدرسه نه تنها به حل بحران بیکاری کمک می‌کند؛ بلکه زمینه‌ساز ایجاد یک بازار کار پویا و توانمند خواهد بود.

به گزارش ایسنا، احمد میدری روز سه‌شنبه، ۲۶ فروردین ماه در اجلاس مدیران ستادی، استانی و روسای مراکز سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور که در مرکز تربیت مربی فنی و حرفه‌ای کرج برگزار شد بر ضرورت توجه بیشتر به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور تأکید کرد و افزود: اگر به مهارت‌آموزی و تطابق نیروی کار با نیازهای بازار توجه نکنیم، ممکن است نتوانیم از ظرفیت‌های موجود به‌درستی بهره‌برداری کنیم.

وی افزود: یکی از راه‌های افزایش بهره‌وری و تحقق رشد اقتصادی در کشور، توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تقویت مهارت‌های نیروی کار است. رشد اقتصادی از طریق بهره‌وری و بهبود کیفیت نیروی کار محقق می‌شود و این موضوع مستلزم آموزش‌های تخصصی و به‌روز است.

این مسئول بر لزوم همکاری بخش‌های مختلف کشور از جمله آموزش و پرورش و بخش خصوص، برای تحقق اهداف اشتغال و مهارت‌آموزی تأکید کرد و گفت: در کشورهای پیشرفته‌ای همچون آلمان و اتریش، شرکت‌های خصوصی و دولتی در فرآیند آموزش و مهارت‌آموزی مشارکت می‌کنند و با این همکاری، نیروی کار ماهر و متناسب با نیازهای بازار تولید می‌شود. در ایران نیز باید به دنبال تقویت این همکاری‌ها باشیم و بخش خصوصی را به‌طور مؤثری در فرآیند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مشارکت دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه بر آغاز مهارت‌آموزی از سنین پایین تأکید کرد و گفت: اگر بخواهیم مهارت‌آموزی را در سنین بالا آغاز کنیم، ممکن است بخش زیادی از فرصت‌های یادگیری را از دست بدهیم. در بسیاری از کشورهای پیشرفته، مهارت‌آموزی از سنین نوجوانی آغاز می‌شود. این کار باعث می‌شود افراد بر اساس علاقه و استعدادهای خود، در مسیر شغلی خود پیشرفت کنند و به‌راحتی وارد بازار کار شوند.

میدری بیان کرد: خوشبختانه در دولت جدید، با حمایت‌های ویژه‌ای که از بخش‌های مختلف صورت گرفته، پروژه‌های بزرگی در حال اجرا است که می‌تواند تحولات عمده‌ای در حوزه مهارت‌آموزی و اشتغال ایجاد کند. این پروژه‌ها شامل همکاری با بخش خصوصی و تقویت شبکه‌های آموزشی و مهارتی است. همچنین نیروهای مسلح نیز در این راستا مشارکت کرده‌اند تا هر سرباز در زمان خدمت خود یک مهارت جدید بیاموزد و پس از اتمام خدمت وارد بازار کار شود.

میدری در پایان بر لزوم استمرار پیگیری‌های قانونی و اجرایی در زمینه مهارت‌آموزی تأکید کرد و گفت: لازمه موفقیت در این حوزه، پیگیری مستمر و اجرایی شدن قوانین و برنامه‌های تصویب‌ شده است. امیدوارم با همکاری همه دستگاه‌ها و هم‌افزایی بیشتر، بتوانیم در سال جاری گام‌های مهمی در جهت تحقق اهداف اشتغال و مهارت‌آموزی برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha