• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404012614398
  • خبرنگار : 71489

تاکید کمیسیون کشاورزی بر اجرای دقیق قانون برنامه هفتم توسعه

تاکید کمیسیون کشاورزی بر اجرای دقیق قانون برنامه هفتم توسعه

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه این کمیسیون با محوریت مدیریت منابع آب در سال جاری خبر داد و گفت: محور اصلی بحث‌های کمیسیون، اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه و تدوین آیین‌نامه‌ها و برنامه‌های عملیاتی برای اجرای این برنامه بود.

به گزارش ایسنا، سمیه رفیعی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس به جزئیات تشریح نشست روز سه شنبه - ۲۶ فروردین - این کمیسیون که با موضوع مدیریت منابع آب در سال جاری برگزار شد، پرداخت و اظهار کرد: با توجه به بحران‌های موجود و همچنین شرایط خشکسالی و کم بارشی‌هایی که وجود دارد بحث تامین پایدار منابع آب در بخش کشاورزی و سایر بخش‌ها با اولویت بخش کشاورزی از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
 
وی با بیان اینکه «در این جلسه موضوع تامین حقابه محیط زیست نیز بارها مطرح شد» افزود: محور اصلی بحث‌های کمیسیون، اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه و تدوین آیین‌نامه‌ها و برنامه‌های عملیاتی برای اجرای این برنامه بود. در برنامه هفتم ۸ ماده داریم که به حوزه آب می‌پردازد و تکالیفی را مشخص کرده است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با اشاره به توضیحات وزارت نیرو در خصوص اجرای احکام مربوط به قانون برنامه هفتم، گفت: بر اساس پاسخ این وزارتخانه، بخشی از آیین ‌نامه‌های اجرایی برنامه هفتم تدوین شده است. به عنوان مثال، در حوزه محیط زیست، محاسبه نیاز آبی تالاب‌ها انجام و برای تائید به سازمان محیط زیست ارسال شده است.

رفیعی همچنین به تاکید اعضای کمیسیون کشاورزی بر عدم قطعی برق چاه‌های کشاورزی در جلسه امروز کمیسیون اشاره کرد و گفت: موضوع قطع نشدن برق چاه‌های کشاورزی به ویژه در آستانه فرارسیدن فصل کشت مورد مطالبه کشاورزان است و آقای وزیر نیرو نیز تاکید کرده که دستوری برای قطع برق چاه‌های کشاورزی صادر نشده، اما به دلیل مدیریت ناترازی برق در برخی استان‌ها و شهرستان‌ها، این مشکل در برخی مناطق وجود دارد. در این زمینه قرار شد که کمیته‌ای مسئولیت بازرسی فنی را بر عهده بگیرند و به صورت سرزده نظارت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به تغییرات اقلیمی و کاهش ۴۵ درصدی بارش‌ها در سال جاری پیشنهاد شد که کمیسیون جلسه‌ای جهت اتخاذ تصمیمی جامع در خصوص حکمرانی آب برگزار کند. وزیر نیرو به عنوان مقام ارشد حکمرانی آب نباید تحت تاثیر فشارها چه در دولت و چه در مجلس قرار بگیرد بلکه باید بتواند بهترین مدیریت را با نگاه به آینده داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha