• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404012614439
  • خبرنگار : 51009

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت:

حضور نخبگان قرآنی در استان زنجان مغتنم شمرده شود

حضور نخبگان قرآنی در استان زنجان مغتنم شمرده شود

ایسنا/زنجان رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مرحله نهایی بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار خواهد شد، بر استفاده‌ بهینه از این فرصت در استان تأکید کرد.

جواد باقری، سه‌شنبه ۲۶ فروردین در جلسه‌ای که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و جمعی از مسئولان و مدیران این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در سال‌های اخیر به بزرگ‌ترین رویداد قرآنی مجموعه‌های علمی کشور تبدیل شده است به گونه‌ای که در بیست و نهمین دوره این جشنواره که اختتامیه‌ آن به زودی در زنجان برگزار خواهد شد، بیش از ۹۰ هزار نفررشته در ۹ بخش و ۶۳ رشته در مرحله نخست این مسابقات شرکت داشتند.

وی با بیان اینکه خانواده‌ نظام سلامت کشور بیش از ۶۰۰ هزار نفر شامل اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان است، افزود: شرکت ۹۰ هزار نفررشته در این دوره از جشنواره، حاکی از مشارکت حدود ۱۵درصدی خانواده‌ی نظام سلامت کشور در این رویداد قرآنی است که یک ظرفیت بی‌بدیل در این حوزه محسوب می‌شود.

باقری با اشاره به فضای متفاوت این جشنواره قرآنی در سال‌های اخیر، خاطرنشان کرد: در این جشنواره برای هر استعداد، توانمندی و ظرفیت هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری و ... که در بین اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور وجود دارد، یک پیوست رقابتی در نظر گرفته شده است و همین تنوع و جامعیت در رشته‌ها، استقبال بیشتر از این رویداد را به دنبال داشته است.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و ۲۰۰ برگزیده‌ این دوره از جشنواره برای حضور در مراسم اختتامیه در یک بازه‌ زمانی ۱۰ روزه در زنجان حضور خواهند داشت، اظهار کرد: باید حضور این نخبگان قرآنی در استان زنجان بعنوان یک فرصت و ظرفیت ویژه، مغتنم شمرده شود و نهایت بهره‌برداری از این فرصت صورت گیرد.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، بازه‌ زمانی ۱۰ روزه‌ اختتامیه‌ این جشنواره را با عنوان دهه‌ قرآنی توصیف کرد و گفت: در این دهه، برنامه‌های متنوعی برای عموم مردم در سطح استان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی قابل برگزاری خواهد بود.

به گزارش ایسنا، استفاده از ظرفیت فضای مجازی و رسانه‌ای استان، برای انعکاس وسیع این رویداد قرآنی، دیدار و تجلیل از خانواده‌های شهدای قرآنی، شهدای مدافع سلامت و چهره‌های فاخر قرآنی استان زنجان باحضور مهمانان ویژه‌ی این جشنواره، اجرای برنامه‌ای با عنوان «تلاوت و طبابت» در مدارس، مساجد، بقاع متبرکه و ... با مشارکت نخبگان قرآنی حاضر راه یافته به مرحله‌ی اختتامیه‌ جشنواره و تکریم و تجلیل از خادمان قرآنی شاخص نظام سلامت زنجان از پیشنهادهای باقری برای برگزاری هرچه بهتر اختتامیه بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در زنجان بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha