رضا بهراملو چهارشنبه ۲۷ فروردین در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه نان محصول مقدسی است و همه ما ارزش این نعمت الهی را میدانیم، افزود: روز ملی گندم و نان گرامیداشت تلاش برای تولید از مزرعه تا سفره است.
وی اظهار کرد: گندم، محصول زراعی راهبردی با نقش تعیینکننده در امنیت غذایی کشور است و روز گندم و نان فرصتی برای تجلیل از تلاشگران این عرصه است.
بهراملو با بیان اینکه تولید نان کامل در روستاها در راستای مولدسازی روستاها انجام میشود، خاطرنشان کرد: در همایش روز گندم و نان باید به راهکار کاهش ضایعات نان، تولید نان کامل و استراتژی بودن تولید گندم پرداخت.
رئیس سازمان جهادکشاورزی همدان تصریح کرد: نان کامل بهدلیل داشتن سبوس و جوانه گندم، ارزش غذایی بسیار بالاتری نسبت به نان سفید دارد و برخی از شهروندان بهدلیل ظاهر تیرهتر این نان، از مصرف آن اجتناب میکنند، اما تجربه نشان داده افرادی که تنها یک هفته بهصورت مستمر از نان کامل استفاده کردهاند، دیگر تمایلی به بازگشت به نان معمولی ندارند.
بهراملو با بیان اینکه ۴۳۶ هزار و ۴۰۰ هکتار گندم در سال زراعی جاری در این استان کشت شده است، یادآور شد: از این میزان گندم ۷۵ هزار و ۳۹۲ هکتار آن گندم آبی و ۳۶۱ هزار هکتار آن گندم دیم است.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۹۰۲ هزار تُن گندم از مزارع همدان برداشت شد، افزود: از این میزان ۷۰۶ هزار تُن آن به صورت خرید تضمینی بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهارکرد: رکورد تاریخی تولید گندم در استان علاوه بر بارشهای مناسب به دلیل اصلاح ارقام جدید کشت، تغذیه مناسب و عملیات مبارزه با آفات در غلات بوده است.
انتهای پیام
نظرات