• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404012714920
  • خبرنگار : 71567

مصوبه‌ای برای تخصیص رفاهیات به اعضای هیأت علمی

مصوبه‌ای برای تخصیص رفاهیات به اعضای هیأت علمی

هیات عالی جذب اعضای هیأت علمی پیش‌نویس مصوبه برای تخصیص رفاهیات به اعضای هیأت علمی را تدوین کرد.

به گزارش ایسنا، سیصد و پنجاه و سومین جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی، با حضور حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست دکتر محمدعلی کی‌نژاد در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد. 

در ابتدای جلسه دکتر محمدعلی کی‌نژاد، رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی، دو راهکار برای کاهش شکایات مربوط به مواد ۱۵ و ۲۱ ارائه داد. نخست، توجیه متقاضیان توسط هیأت اجرایی جذب دانشگاه‌ها درباره دلایل در اولویت قرار نگرفتن آنان و دوم، اطلاع‌رسانی مستقیم از سوی یکی از اعضای هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. همچنین پیشنهاد شد که هیأت مرکزی جذب شرایط خاص دانشگاه‌ها را مجدداً بازنگری کند.

در ادامه جلسه مقرر شد که مراکز پژوهشی دارای هیأت اجرایی جذب و هیأت مرکزی جذب مجزا باشند تا فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها با سرعت بیشتری انجام شود. همچنین ۶ پرونده مربوط به ماده ۱۵ مورد تأیید قرار گرفت.

به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر حسینعلی قبادی رئیس هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به بندهای ۱ و ۳ درخواست سازمان اداری و استخدامی، اعلام کرد که با توجه به تعطیلات نوروز و مراحل غربالگری، مهلت اجرای آن تا مرداد ماه تمدید شود.

وی همچنین تأکید کرد که به دلیل افزایش تعداد متقاضیان در فراخوان ۱۴۰۳، دانشگاه‌ها باید جلسات فوق‌العاده برای بررسی و جذب متقاضیان تشکیل دهند.

همچنین تصمیم گرفته شد که فراخوان بهمن‌ماه هر سال، دو ماه بیش از تقویم زمانی مصوب هیات عالی جذب، برای دانشگاه‌ها فرصت جذب فراهم شود.

در بخش دیگری از جلسه، دکتر محمد جلیلی، رئیس هیأت مرکزی جذب وزارت بهداشت گزارشی از روند جذب در سال ۱۴۰۳ ارائه داد. طبق این گزارش، ۱۰۵۱ پرونده بررسی و ۷۲۴ متقاضی تأیید شدند. همچنین در ۵ جلسه رسیدگی به شکایات، ۱۰۰ پرونده بررسی و ۱۲ مورد ماده ۱۵ ابلاغ شده است.

در این جلسه مقرر شد: سازمان امور اداری و استخدامی مجوز رشته‌های کم‌متقاضی هر دانشگاه را به رشته‌های پرتقاضای همان دانشگاه اختصاص دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی اصغر ذبیح‌زاده، دبیر هیأت عالی جذب با اشاره به کمبود متقاضی در برخی رشته‌های وزارت بهداشت، خواستار ارائه راهکار از سوی این وزارتخانه شد.

در ادامه، صلاحیت عمومی اعضای هیأت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه‌های بوعلی سینا، تربیت مدرس، اصفهان، هنر اصفهان، صنعتی نوشیروان و دیگر مراکز آموزشی مورد تأیید قرار گرفت.

همچنین دکتر محمدصادق ضیایی، دبیر مرکز امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از فراخوان ۱۴۰۳ ارائه کرد.

بر اساس این گزارش، ۹۴۴ نفر جذب، ۲۷۰۰ نفر ارتقاء یافته و ۲۱۵۹ عضو هیأت علمی وابسته، روند جذب را طی کرده‌اند که این امر موجب کاهش نیروهای حق‌التدریس شده است. اصلاح هرم هیأت علمی نیز از دستاوردهای شاخص این دانشگاه در سال ۱۴۰۳ عنوان شد.

رئیس هیأت عالی جذب در پایان تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند اعضای هیأت علمی فناور داشته باشد و باید جلسات توانمندسازی اعضای هیأت علمی را افزایش دهد.

در پایان با پیشنهاد حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد پیش‌نویس مصوبه‌ای برای تخصیص رفاهیات به اعضای هیأت علمی شامل خودرو، مسکن و وام بانکی تهیه و جهت تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۷:۵۵

خوب به هیبت علمی برسید با مدرک دکتری و معلم بودن دارم ماهی ۱۱ تومن میگیرم.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۸:۳۴

متاسفم براتون که اینقدر حقوق هیات علمی پایین هست ‌ه اگه بخوان افزایش بدن تازه به حقوق سال گذشته شما معلمان میرسه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۹:۱۷

موافقم این روزها کارگرها بهتر از بقیه اقشار می گیرند اگر کارگر یک نهاد پر پول باشه که فبهل مراد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۹:۳۱

من هم بعد ۳۰ سال درس خواندن و ۲۱ سال تدریس دانشگاه ۳۵ تومان. با پایین آوردن دیگران به جای نمیرسی. دنبال احقاق حق خود باشید نه پایین آوردن بقیه. بعد ۲۱ سال نه ماشین و نه خانه نداده اند.‌اگر درست بکنند حداقل خدمت و رفاهیات است مومن.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۹:۵۱

پس برو شما هم کارگری کن سه برابر حقوق بگیر! نمیدونم ما مردم چرا یاد گرفتیم به جای مطالبه حقوق خودمون به بقیه اقشار بپریم؟! جنابعالی ۲۰ سالگی معلم میشی یه هیات علمی ۳۵ به بالا. هیات علمی نه روز داره نه شب نه تعطیلات نه. با مدرک دکتری ۲۳ میلیون خیلیه!!

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۲۳:۳۰

برادر عزیز اولاً با آگاهی اظهار نظر کنید. حقوق اعضای هیأت علمی با توجه به حجم کار و مسئولیت بسیار بسیار پایین است. یک نگاهی به حقوق اساتید دانشگاه در همین کشورهای منطقه بندازین، مال ما واقعاً خجالت آور است. در ثانی حقوق همه اقشار باید متناسب باشد.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۸:۴۰

متاسفانه آقای اکبرپور شما وامثال شما به حق خودتون که قانع نیستید و انتظار دارید حق دیگران رو هم به شما بدن مگه شما در هفته چند ساعت کار می کنید؟ ما هیات علمی با ۲۰ سال سابقه داریم ماهی ۲۰ میلیون با افزایش ۱۴۰۴ میگیریم اون وقت شما به ما معترض هستید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۹:۴۱

کارمندان دانشگاه ها با حقوقی که طبق تورم و معیشت نیست چرا باید از رفاهایات محروم باشند و اضافه ار عقب افتاده و کارانه عقب افتاده و ترمیم حقوق عقب افتاده و..

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۲۰:۴۳

فقط تو جامعه ما هیئت علمی هاس که به فکرشون هستن و از هر راهی دارن بهشون میرسن وسعی می کنن خوب و خوش و مرفه زندگی کنن ....اما بقیه کارمندا دیگه آدم نیستن و نیازی به وام بانکی و مسکن و رفاهیات ندارن...چقدر تبعیض

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۲۲:۱۳

برای حفظ جان نخبگان کشور، شایسته هست برای هر هیئت علمی مجوز واردات یک دستگاه خوردو خارجی داده شود، مشابه جانبازان عزیز یا فوتبالیستها

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۰۶:۲۴

اینا به اندازه کافی رفاهیات دارن. به بقیه برسید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۱۴

هیات علمی های دانشگاه ازاد وضعیت اسف باری دارند...‌حقوق ها براساس میزان تلاشی ک بعهده استاد بر سر کلاسها و تحقیقات هست نیست...

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۴۴

با سلام یک عضو هیات علمی تا به مدرک دکتری برسد سنش بالای ۳۰ میشود یعنی باید بهترین زمان عمر خود را به تحصیل بپردازد و به محض شروع به کار تازه اول ماجرای درس خواندش شروع میشود و باید به روز و مهمتر از همه چیز پژوهش کندو تمام زندگیش میشود کار و تحقیق.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۰۲

دانشگاه‌ها منجر به تولید دانش فنی نمیشن و باید مورد بازنگری قرار بگیرن و سطح علمی چه در اساتید و چه دانشجویان ارتقا یابد . تحصیل صرفا برای تحصیل و چرخه بسته آموزش نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۳۷

درونش مارو کشته و بیرونش مردم. هیات علمی با ۸ سال سابقه کار مستاجر و هر سال حداقل ۲۰۰ میلیون به رهن خانه اش اضافه میشود کجا در یک سال میتواند چنین مبلغی را پس انداز کند. شغل دومی هم نمیتواند داشته باشد چرا که حتی شب اول قبر هم باید پای لبتاب باشد.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۶:۴۷

وضعیت هیات علمی و نخبگان کشور اسف بار است لطفا رسیدگی کنید که خیلیا به فکر رفتن هستن و وضعیت بد و بدتر میشود.

avatar
دیروز ۰۹:۰۳

یه کم نظارت هم داشته باشین که کارشون و درست انجام بدن. طرف دانشجو میگیره و دانشجوی فارغ‌التحصیلش و میذاره بالا سر دانشجویان در حال تحصیل.