• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404012714934
  • خبرنگار : 50225

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور تاکید کرد

لزوم توجه به وضعیت آب روستایی خوزستان در پیک بهاری التور

لزوم توجه به وضعیت آب روستایی خوزستان در پیک بهاری التور

ایسنا/خوزستان سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه آب شرب خوزستان به دلیل استفاده از کلر، عاری از عوامل بیماری‌زاست، با اشاره به آغاز پیک بهاری بیماری التور بر لزوم توجه به وضعیت آب روستایی تاکید کرد.

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اینکه آب شرب خوزستان اکنون بهداشتی است یا نه، اظهار کرد: آب سالم، آبی است که رنگ، طعم و بو نداشته باشد و عاری از عوامل بیماری‌زا باشد. آب شرب خوزستان به دلیل استفاده از کلر، عاری از عوامل بیماری‌زاست و اگر موردی هم رخ دهد، سریعا مداخلات انجام و هشدارها داده می‌شود.

وی با بیان اینکه مواردی مانند رنگ، طعم و بوی آب بر بروز بیماری‌ها تاثیر ندارند و تنها بر ذائقه مردم تاثیر دارد، افزود: میزان کدورت آب در برخی مناطق به ویژه مناطق روستایی خوزستان بالا است، بنابراین این مساله موجب می‌شود که با میزان کلر بالاتری عوامل گندزدایی و سالم‌سازی آب را انجام دهیم و در این شرایط باید آب در مخازنی ذخیره و پس از ته‌نشینی، کلرزنی و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه توزیع شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هر چند وضعیت آب شرب در مناطق شهری نسبت به روستایی بهتر است اما در نقاط روستایی آب به پایداری، کلرزنی و ترمیم شکستگی‌های بیشتری نیاز دارد و با توجه به اینکه در پیک بهاری بیماری التور(وبا) هستیم، متولیان آب و فاضلاب خوزستان باید به وظایف خود در این حوزه بیشتر توجه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha