• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404012715323
  • خبرنگار : 50673

 معاون وزیر صمت مطرح کرد:

تحول در صنعت هرمزگان با اصلاح تعرفه‌ها و مجوزها

تحول در صنعت هرمزگان با اصلاح تعرفه‌ها و مجوزها

ایسنا/هرمزگان در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی هرمزگان، معاون وزیر صمت با تأکید بر ظرفیت‌های بی‌نظیر استان، از موفقیت‌های اخیر در بهبود صادرات قیر و برنامه‌های جدید برای کاهش تعرفه برق صنایع و ساماندهی مجوزهای خوراک پتروشیمی‌ها خبر داد.

ابراهیم شیخ معاون وزیر صمت چهارشنبه ۲۷ فروردین در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان هرمزگان، با قدردانی از تلاش‌های صنعتگران و فعالان اقتصادی استان، بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های کم‌نظیر این منطقه برای توسعه صنایع تأکید کرد.

شیخ با اشاره به رشد قابل‌توجه صادرات قیر طی ماه‌های گذشته گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که از ابتدای حضورم در وزارت صمت پیگیری کردم، حل مشکلات صادرات سوخت تقطیری بود که با همکاری انجمن‌ها و اتحادیه‌ها به سرانجام رسید. خوشبختانه امروز صادرات قیر بهبود یافته و در مسیر توسعه قرار دارد.

وی با اشاره به لزوم اصلاح تعرفه‌های برق صنایع و تفکیک کدهای آیسیک قیر از پالایشگاه‌ها افزود: تلاش می‌کنیم تعرفه برق صنایع با محاسبه منطقی کاهش پیدا کند و همچنین کد شناسایی صنعت قیر از سایر فرآورده‌های پالایشگاهی جدا شود تا بتوان با دقت بیشتری برای آن برنامه‌ریزی کرد.

معاون وزیر صمت در ادامه، بر ضرورت بازنگری در مجوزهای مربوط به تأمین خوراک پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: دو اقدام اصلی در دستور کار داریم؛ نخست بازنگری در پروانه‌ها و مجوزهای صادرشده برای خوراک که تاکنون استفاده نشده‌اند و دوم، حمایت از ایده حق‌العمل‌کاری که توسط استاندار محترم استان مطرح شده است تا بتوان از ظرفیت‌های نصب‌شده فعلی استفاده بهینه کرد.

وی همچنین از پیگیری موضوع بازگشت ارزش صادرات و رفع مغایرت‌های کدگذاری و بروکراسی‌های بین‌دستگاهی خبر داد و افزود: با توجه به مسئولیت من در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و همچنین بعنوان نماینده پیشنهادی وزارت صمت در شورای عالی استاندارد، تلاش می‌کنم هماهنگی‌های لازم بین کارگروه‌های استانی و مرکزی برای تسهیل فعالیت صنعتگران انجام شود.

ابراهیم شیخ با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان هرمزگان در زمینه صنایع دریامحور گفت: بخش قابل‌توجهی از سواحل کشور در این استان واقع شده و توسعه صنایع دریایی یکی از اولویت‌های ماست. با وجود بیش از پنج هزار کیلومتر نوار ساحلی در کشور، سهم ناچیزی از تولید ناخالص داخلی به دریا اختصاص دارد، در حالی که کشورهایی مانند ژاپن توانسته‌اند تا ۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی خود را از طریق اقتصاد دریا تأمین کنند.

وی با تأکید بر اینکه سال جاری باید به سال سرمایه‌گذاری تبدیل شود، اظهار داشت: هرمزگان با ظرفیت‌های بی‌نظیرش می‌تواند نقش کلیدی در پیشرفت صنعتی کشور ایفا کند. بعنوان فردی که سابقه پنج‌ساله حضور در مدیریت صنایع این استان را دارم، همواره هرمزگان را خانه خود می‌دانم و برای شکوفایی آن از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha