• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404012715391
  • خبرنگار : 50233

ارسال ۱۸۷ مقاله به کنفرانس بین‌المللی جاده ابریشم/ فرصتی طلایی برای معرفی سمنان

ارسال ۱۸۷ مقاله به کنفرانس بین‌المللی جاده ابریشم/ فرصتی طلایی برای معرفی سمنان

ایسنا/سمنان فرماندار سمنان از اقتصاد گردشگری بعنوان مناسب‌ترین حوزه اقتصادی برای رشد و توسعه این شهر نام برد و گفت: برگزاری کنفرانس بین‌المللی جاده ابریشم، فرصت‌­ها و چشم‌اندازها یک فرصت طلایی برای معرفی ظرفیت‌های سمنان است.

مهدی صمیمیان چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان سمنان به‌دلیل کمبود منابع‌ آبی امکان توسعه از طریق کشاورزی را ندارد. در حوزه صنعتی نیز به دلیل آلاینده بودن بسیاری از صنایع، رشد و توسعه از طریق صنعت نیز با مشکلاتی مواجه است.

وی خواستار مشارکت همه دستگاه‌ها در برپایی برگزاری کنفرانس بین‌المللی جاده ابریشم، فرصت‌­ها و چشم‌اندازها شد و خاطرنشان کرد: شهرداری و مرکز بین‌المللی شهرهای جاده‌ ابریشم برای برپایی این رویداد مهم بین‌المللی نیازمند همکاری و همراهی دیگر دستگاه‌ها هستند.

فرماندار سمنان با بیان اینکه شهرداری از سال قبل اعتبارات مورد نیاز این رویداد را در بودجه سالانه خود دیده است افزود: این کنفرانس بین‌المللی می‌تواند به معرفی ظرفیت‌های سمنان کمک کند.

صمیمیان با اشاره به رشد ۳۴۲ درصدی اسکان مسافران و زوار در سمنان ادامه داد: این میزان از رشد گردشگران گویای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالای سمنان است.

وی ادامه داد: وجود تپه باستانی میرک، مجموعه آبگرد، تپه‌های ماسه‌ای، جاذبه‌های متعدد تاریخی و طبیعی همه و همه می‌تواند به رونق صنعت گردشگری در سمنان کمک کند.

دکتر سیف‌الله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان نیز از ارسال ۱۸۷ مقاله علمی به کنفرانس بین‌المللی جاده ابریشم، فرصت‌­ها و چشم‌اندازها خبر داد و گفت: این کنفرانس ۱۶ لغایت ۱۸ اردیبهشت در سالن شهید سلیمانی دانشگاه سمنان برگزار می‌شود. 

وی از پذیرش ۱۰۹ مقاله از این مقالات توسط هئیت داوران کنفرانس خبر داد و افزود: ۲۹ مقاله دیگر نیز به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده که در حال ارزیابی آنها هستیم.

دکتر سعدالدین اضافه کرد: بیشتر مقالات پذیرش شده در قالب سخنرانی در کنفرانس ارائه می‌شود بخشی از مقالات نیز بصورت پوستر ارائه می‌شود. 

رئیس دانشگاه سمنان از انتشار ۲۰ مجله علمی در دانشگاه سمنان خبر داد و گفت: ۱۰ مجله به زبان انگلیسی،  یک مجله به زبان عربی و مابقی به زبان فارسی تدوین و منتشر می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha