• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404012815641
  • خبرنگار : 50490

گازرسانی به روستاهای بالادست؛ اولویت مدیران بابل

گازرسانی به روستاهای بالادست؛ اولویت مدیران بابل

ایسنا/مازندران فرماندار ویژه شهرستان و نمایندگان بابل در مجلس شورای اسلامی ‌بر ضرورت ساماندهی مسیر جاده‌ای مناطق بالادست به‌صورت اصولی و فوری و تسریع در عملیات گازرسانی به روستاهای بالادست تاکید کردند.

سیدمصطفی میرتبار، پنجشنبه ۲۸ فروردین در جلسه بررسی روند گازرسانی به مناطق بالادست بندپی شرقی که با حضور نمایندگان و مدیران استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری بابل برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف نهایی، بهره‌مندی مردم از خدمات پایدار است، افزود: هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تسریع در خدمت‌رسانی به مردم منطقه امری ضروریست.

میرتبار با اشاره به پیشرفت همزمان در پروژه‌های جاده‌سازی تصریح کرد: محور اصلی، در حال احداث است و به موازات آن، راه‌های دسترسی روستایی نیز در حال تکمیل هستند، حتی یک مسیر موقت از ضلع شرقی احداث شده که به رودخانه سجادرود رسیده و آماده بهره‌برداری است.

فرماندار ویژه شهرستان بابل با بیان اینکه برخی جابه‌جایی‌ها و اصلاحات در مسیرها نیز پیش‌بینی شده، افزود: نقاط مختلف در این محور طراحی شده تا با رعایت اصول ایمنی و مهندسی، عبور و مرور برای ساکنین و اهالی روستا تسهیل شود.

میرتبار با بیان اینکه شرکت مربوطه عملیات احداث جاده را آغاز کرده و تا حدی نیز پیش رفته است، افزود: بخش‌هایی از مسیر با زیرسازی سیمانی آماده شده، اما لازم است برای تردد موقت مردم، احشام و به‌ویژه بانوان روستایی، مسیر موقتی ایجاد شود تا در آینده شاهد انسداد یا ایجاد خطر نباشیم.

وی در ادامه با اشاره به موضوع گازرسانی گفت: در شهرستان‌های بالادست مشکلات انباشته‌ای در زمینه تأمین گاز داریم، اما به‌نظر می‌رسد اکنون شرایط برای ارائه خدمات به سکونتگاه‌های دائمی مهیاست، باید از ظرفیت‌های قانونی، حقوقی و اجرایی به‌درستی استفاده کنیم تا مردم از این نعمت بهره‌مند شوند.

میرتبار با اشاره به اینکه در فصل کاری حاضر، فضا برای انجام اقدامات اجرایی فراهم است و نباید اجازه دهیم فرصت‌ها از دست برود، یادآور شد: هماهنگی با دستگاه‌های مختلف انجام شده و از مدیرکل شرکت گاز بابت همکاری‌ها قدردانی می‌کنیم. 

وی خاطرنشان کرد: با حفظ حقوق قانونی و رعایت مصالح مردم، اطمینان می‌دهم که دولت در کنار مردم ایستاده است و با همدلی و همکاری، مسیر توسعه مناطق بالادست هموار خواهد شد.

بیش از ۳۰ روستا در انتظار

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای پروژه‌های گازرسانی خواستار تسریع در اجرای این طرح‌ها شد و افزود: گره گازرسانی به مناطق بالادست بندپی شرقی باید هرچه سریع‌تر باز شود.

حسن حسن‌نتاج با اشاره به پیگیری‌های مکرر در شش ماه گذشته تصریح کرد: در نامه‌ای که در سال ۱۴۰۳ توسط یکی از مسئولان ارسال شده، تمام مطالب و درخواست‌ها به‌صورت مستند آمده است، با این حال، امروز شاهد تکرار همان صحبت‌های گذشته هستیم و این جای تأسف دارد.

نماینده بابل در مجلس با نام بردن از بیش از ۳۰ روستای واقع در مناطق بالادست بندپی شرقی، تأکید کرد: در حالی که برخی مناطق با شاخص‌های جمعیتی و توسعه‌ای کمتر، به عنوان منطقه سبز ثبت شده‌اند، هنوز تکلیف این منطقه مشخص نیست.

نتاج از مسئولان خواست تا با پذیرش مسئولیت و هم‌افزایی بیشتر، گره‌های موجود در مسیر گازرسانی به مناطق بالادست بندپی شرقی را برطرف کنند و با گلایه از روند کند اجرای پروژه خاطرنشان کرد: امروز اینجا نیامده‌ایم که حرف‌های گذشته را تکرار کنیم، بلکه باید نتیجه‌گیری کنیم و تصمیمی قاطع بگیریم تا در سال‌های آینده، مجدداً مجبور به طرح همین مسائل نباشیم.

منع قانونی برای گازرسانی به روستاها وجود ندارد

دیگر نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی بابل نیز بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای گازرسانی به اراضی ملی اشاره و اظهار کرد: بخش زیادی از اراضی این مناطق به عنوان اراضی ملی ثبت شده‌اند اما مردم به‌درستی در آن‌ها سکونت دارند و نیاز به گاز دارند. قانون راهکارهایی در این زمینه پیش‌بینی کرده است و باید از آن‌ها استفاده شود.

احمد فاطمی یادآور شد: در ماده قانونی مشخصی، حق انشعاب برای ساکنین این مناطق تعریف شده و اگر در گذشته هم این حق برقرار بود، امروز شاهد بلاتکلیفی مردم نبودیم، مسئولان با هم‌افزایی بیشتر از این ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی به مردم بهره بگیرند.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه خاطرنشان کرد: در مجلس به‌دنبال تمدید این احکام قانونی هستیم تا مردم در مناطق کمتر توسعه‌یافته دچار مشکل نشوند، وظیفه ما خدمت‌رسانی است و نباید مردم قربانی تعلل یا اختلافات اداری شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲ راهکار برای حل مشکل گازرسانی وجود دارد؛ راهکار نخست که از نظر اجرایی ساده‌تر است همچنان پابرجاست و می‌توان با استفاده از آن انشعاب گاز را فراهم کرد. راهکار دوم نیز گرچه پیچیده‌تر است، اما از نظر حقوقی قابل پیگیری است.

این نماینده مجلس تأکید کرد: بسیاری از مشکلات به‌دلیل اختلاف نظر درون‌سازمانی و عدم هماهنگی دستگاه‌هاست، درخواست من این است که این اختلافات کنار گذاشته شود و با یک تصمیم واحد، گره از کار مردم باز شود، مردم نباید معطل این اختلافات باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha