• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404012815643
  • خبرنگار : 50175

فرمانده مرکز آموزش پادگان مهندسی بروجرد:

ایران قدرت زیادی در حوزه‌های مختلف دارد

ایران قدرت زیادی در حوزه‌های مختلف دارد

ایسنا/لرستان فرمانده مرکز آموزش پادگان مهندسی بروجرد گفت: امروز ایران از قدرت بسیار بالایی در حوزه‌های مختلف به‌خصوص نظامی برخوردار است.

امیر سرتیپ دوم عبدالعلی فریادی امروز (۲۸ فروردین‌) در دیدار نیروهای مسلح با امام‌ جمعه بروجرد، اظهار کرد: ۲۹ فروردین سال ۱۳۵۸ روزی ماندگار و تاریخی است. طی این سال‌ها ارتشیان با همه توان برای خدمت به نظام در صحنه حضور دارند و ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح همیشه در میدان حضور داشته و آماده خدمت است.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح با وحدت و اتحاد در صحنه حضور دارند و با اخلاص و توکل بر خدا برای پیشبرد اهداف نظام تلاش می‌کنند.

فرمانده مرکز آموزش پادگان مهندسی بروجرد اضافه کرد: نیروهای مسلح ایران اسلامی با وحدت و اتحاد به نقاط ضعف دشمنان آگاه هستند و مقابله با تجهیزات مدرن آنان ساده است.

فریادی بیان کرد: امروز توانایی فرزندان این سرزمین، شاهد پیشرفت‌های بسیار عظیمی در حوزه صنایع دفاعی کشور هستیم. بسیاری از دستاوردها در این حوزه هنوز رونمایی نشده که این نشان‌دهنده قدرت است.

وی ادامه داد: ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس با کمبود تجهیزات در مقابل بیش از ۸۰ کشور شرق و غرب مقابله کرد، در عملیات‌های مختلف خداوند رزمندگان اسلام را یاری کرد و پیروزی نصیب ملت شد. سربازان ایران اسلامی با داشتن سلاح ایمان قدرتمند هستند و شجاعت و شهامت آنان قابل‌ قیاس نیست و فرماندهان بزرگی داریم که امثال آنان شهید صیاد شیرازی و شهید حاج‌ قاسم سلیمانی بودند و امروز نیز چنین فرماندهان داریم.

فریادی ادامه داد: نیروهای مسلح ایران نه فقط در حوزه نظامی بلکه در عرصه‌های دیگر در کنار ملت هستند، به‌طوری هنگام وقوع حوادثی مانند سیل و زلزله شاهد هستیم که نیروهای مسلح با همه اخلاص و توان برای کمک به مردم در صحنه حضور پیدا می‌کنند.

وی اظهار کرد: آمریکا توان مقابله با نیروهای مسلح ایران را ندارد، ایران اسلامی، کشوری گسترده و راهبردی است و برای مقابله با دشمنان مؤلفه‌های مهمی دارد و دشمنان توان حمله نظامی را ندارند. نیروهای مسلح ایران اسلامی گوش‌ به‌ فرمان ولایت و رهبری هستند و در صورت تجاوز دشمنان جان خود را فدای ملت و اسلام و قرآن و ولایت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha