• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404013016748
  • خبرنگار : 50673

یک مسئول تاکید کرد:

هرمزگان می‌تواند سهم موثری در اقتصاد ملی داشته باشد

هرمزگان می‌تواند سهم موثری در اقتصاد ملی داشته باشد

ایسنا/هرمزگان معاون امور اقتصادی استانداری هرمزگان با تأکید بر جایگاه مهم کشاورزی استان در تأمین نیاز کشور در فصول پاییز و زمستان و نقش آن در صادرات محصولات کشاورزی، اظهار کرد: استان هرمزگان با ظرفیت‌های کم‌نظیر در حوزه کشاورزی و تولیدات سبزی و صیفی می‌تواند سهم مؤثری در اقتصاد ملی داشته باشد که برای تحقق این مهم، باید با یک تصمیم‌گیری منسجم و برنامه‌ریزی اصولی، مشکلات بخش را شناسایی و رفع کنیم.

جلسه هماهنگی شورای بخش کشاورزی استان هرمزگان به ریاست عادل شهرزاد -معاون امور اقتصادی استانداری- و با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان تشکل‌های بخش کشاورزی امروز شنبه ۳۰فروردین برگزار شد.

معاون امور اقتصادی استانداری هرمزگان از آمادگی کامل مجموعه استانداری برای شنیدن مشکلات و دغدغه‌های فعالان این حوزه خبر داد و افزود: استان هرمزگان در حوزه‌های مرتبط با کشاورزی ظرفیت بسیار خوبی دارد که با رفع موانع و بهبود فضای کار، می‌توان شاهد ارتقاء راندمان تولید، کاهش ضایعات و افزایش اشتغال پایدار در این بخش بود.

شهرزاد با اشاره به مسائل و دغدغه‌های نمایندگان تشکل‌های کشاورزی در این نشست، تصریح کرد: لازم است مهم‌ترین مسائل و اولویت‌های بخش کشاورزی در کارگروه‌های تخصصی بررسی و پس از جمع‌بندی، در سفر آینده رئیس‌جمهور به استان به‌عنوان مطالبه جدی استان مطرح شود.

وی در ادامه، آسیب‌پذیری بخش کشاورزی به دلیل تنوع بلایای طبیعی و اقلیمی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: صیانت از این بخش، نیازمند بهره‌وری حداکثری از منابع، استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بومی و حمایت هدفمند از تشکل‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خرد است.

معاون امور اقتصادی استانداری هرمزگان در پایان ایجاد گفتمان و تعامل مستمر میان دستگاه‌های اجرایی و فعالان کشاورزی را لازمه توسعه پایدار این بخش دانست و گفت: حضور مؤثر در بازار و حمایت از زنجیره تولید تا مصرف باید در دستور کار همه دستگاه‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha