• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404013017063
  • منبع : نمایندگی مازندران

با دستور دستگاه قضائی انجام شد

بازگشت ۵۰۰۰ متر اراضی کشاورزی به چرخه تولید در دابودشت آمل

بازگشت ۵۰۰۰ متر اراضی کشاورزی به چرخه تولید در دابودشت آمل

ایسنا/مازندران با اجرای دستور قضائی موضوع تبصره ‌۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ‌ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در شهر دابودشت پنج هزار متر از اراضی کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.  

رئیس حوزه قضائی بخش دابودشت، شنبه ۳۰ فروردین در این باره گفت: اکیپ اجرای احکام‌ قضائی شامل رئیس امور اراضی، واحد حقوقی، گشت مدیریت‌ جهاد کشاورزی شهرستان، رئیس‌ و کارشناس اراضی مرکز جهاد ‌کشاورزی رئیس‌آباد با همراهی‌ عوامل نیروی‌ انتظامی پاسگاه دابودشت، ضمن حضور در روستای قائمیه ‌علیا اقدام به‌ تخریب مستحدثات غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب روستای مورد اشاره کردند.

رستمی افزود: با دستور قضائی، ۲۴ مورد پلاک تفکیکی و دیوارکشی در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ تخریب و حدود پنج هزار مترمربع از این اراضی آزاد شد.

رئیس حوزه قضائی دابودشت گفت: افرادی که قصد احداث بنا یا هرگونه تغییر کاربری دارند بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به ساخت‌وساز نکنند.

ورود دادستانی شهرستان کلاردشت به موضوع آلودگی رودخانه سردآبرود 

دادستانی کلاردشت در راستای حفظ حقوق عامه به موضوع رهاسازی فاضلاب در رودخانه سردآبرود ورود کرد.

جعفری نیز در این باره گفت: مقرر شد تا کلیه مالکینی که با رهاسازی فاضلاب در رودخانه سردآبرود و انشعابات آن و یا هرگونه انهار در حوزه‌های شهری و روستایی موجبات تهدید بهداشت عمومی و تضییع حقوق عامه را فراهم می‌کنند، از اول اردیبهشت تا اول تیر امسال نسبت به تعبیه چاه سپتیک اقدام کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، وی تصریح کرد: بدیهی است پس از انقضای مهلت اعطایی برای کلیه متخلفین که اسامی آنها توسط ادارات مربوطه طی بازدیدهای مشترک به دادستانی اعلام خواهد شد، پرونده قضائی تشکیل و مجاری رهاسازی فاضلاب بصورت دائمی مسدود می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha