به گزارش ایسنا، صدیف بدری در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: گرانی افسارگسیخته، تورم مزمن، اجارههای سرسامآور مسکن و مشکلات معیشتی، کمر اقشار کمبرخوردار و کارگران زحمتکش را شکسته و دیگر تاب و توانی برای این عزیزان باقی نگذاشته است.
وی افزود: از دولت انتظار داریم با رویکردی جهادی و بهرهگیری از نظر کارشناسان اقتصادی، راهکارهای عملی و فوری برای کنترل بازار، کاهش تورم و حمایت از معیشت مردم اتخاذ کند. نظارت دقیق و مستمر بر بازار، برخورد قاطع با سودجویان و محتکران و ایجاد سازوکارهای حمایتی کارآمد برای اقشار آسیبپذیر از جمله اقداماتی است که میتواند تا حدودی از آلام این عزیزان بکاهد. فراموش نکنیم که رضایت مردم بزرگترین سرمایه نظام و پشتوانه انقلاب است و نباید اجازه دهیم مشکلات اقتصادی کام مردم را تلخ و امیدشان را به آینده کمرنگ کند.
این نماینده مجلس بیان کرد: آقای عراقچی، وزیر امور خارجه، تعاملات بینالمللی از جمله روند مذاکرات اخیر با آمریکا باید با رویکرد اصولی و واقعبینانه و در راستای منافع ملی ارزیابی شود. ضمن استقبال از هر اقدامی که به کاهش تنشها و رفع موانع اقتصادی منجر شود، نباید از دشمنی تاریخی آمریکا و غرب غافل بود. هر توافقی باید حافظ دستاوردها و استقلال کشور باشد و فرصتی برای نفوذ دشمن فراهم نکند.
وی افزود: با دیپلماسی فعالانه، هوشمندانه و هماهنگ با میدان و با تکیه بر توان داخلی میتوان ضمن حفظ عزت، در راستای بهبود معیشت مردم گام برداشت؛ جا دارد از زحمات وزیر خارجه و تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران تشکر کنم.
بدری در ادامه با بیان اینکه مسئله فلسطین و مردم مظلوم غزه داغ بزرگی بر قلب مسلمانان و تمام مردم آزادیخواه است، گفت: جنایتهای بیرحمانه رژیم غاصب صهیونیستی از حد اعلای خود عبور کرده و در چنین شرایطی سکوت قدرتهای جهانی گواه بر میلی بودن و تصنعی بودن حقوق بشر است. چرا برخی از کشورهای اسلامی در برابر این ظلم آشکار منفعلانه عمل میکنند؟ بدانید که تاریخ قضاوت خواهد کرد و درود بر شرف جبهه مقاومت اسلامی که با تمام توان در این روزها تنها حامی واقعی زنان و کودکان و مردم بیدفاع غزه بودند.
وی همچنین خطاب به رفیعزاده رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، گفت: اصلاح ساختار اداری کشور و حکمرانی جدید اداری ضرورتی اجتنابناپذیر در راستای تحقق اهداف انقلاب و پیشرفت ایران اسلامی است. ساختار فعلی که تا حدودی میراثی از دوران گذشته است، به بازنگری اساسی و طراحی مجدد بر مبنای اصول علمی، تجارب موفق دنیا و اقتضائات بومی نیاز دارد. این اصلاح باید با رویکردی جامع و سیستمی ضمن توجه به تمرکززدایی، چابکسازی، شفافیت و پاسخگویی به ارتقای بهرهوری، کاهش فساد و تسهیل ارائه خدمات به مردم منجر شود.
بدری اضافه کرد: اصلاح ساختار اداری باید با هدف تقویت نظام شایستهسالاری، نخبهگزینی و تربیت مدیران کارآمد، انقلابی و متخصص همراه باشد تا بتوان با اتکا به ظرفیتهای داخلی و نیروی انسانی متعهد گامی بلند در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی برداشت.
وی تاکید کرد: باید دولت نگاه ویژهای و برنامهریزی عملی برای ایجاد عدالت در پرداخت حقوق کارکنان دستگاههای اجرایی، نهادهای عمومی غیردولتی، شرکتها و موسسات دولتی، نیروهای نظامی و انتظامی و صداوسیما و گروه کارگری داشته باشد. چرا باید فاصله حقوق کارکنان و شرکتهای دولتی دهها برابر باشد. آیا مسئولان تصمیمگیر خبر دارند که فردی از بیت المال حقوقی دهها میلیون تومانی میگیرد در حالی که فردی با همان شرایط در یک دستگاه اجرایی دولتی یا نیروهای نظامی و انتظامی کمتر از ۲۰ میلیون تومان دریافتی دارد؟ آیا این با عدالت سازگار است؟
انتهای پیام
نظرات