• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404013117615
  • خبرنگار : 50022

کشف ماینر در ساوجبلاغ و دستگیری یک نفر

کشف ماینر در ساوجبلاغ و دستگیری یک نفر

ایسنا/البرز فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از کشف هشت دستگاه استخراج ارز دیجیتال در این شهرستان ‏خبر داد.‏

به گزارش ایسنا، سرهنگ سید امین موسوی روز یکشنبه ۳۱ فروردین گفت: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری تعدادی ماینر در سطح شهرک هیو ساوجبلاغ، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه انتظامی این شهرک قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از بررسی موضوع و انجام تحقیقات میدانی، با هماهنگی مقام قضائی به همراه عوامل اداره برق به محل مورد نظر اعزام شدند.

سرهنگ موسوی تصریح کرد: در بازرسی از آن محل، تعداد هشت دستگاه ماینر، هشت عدد پاور و یک عدد مودم قاچاق کشف و یک نفر نیز در این راستا دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه کارشناسان ارزش این اقلام غیرمجاز را هشت میلیارد ریال برآورد کرده‌اند؛ گفت: متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha