• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020100037
  • خبرنگار : 50228

خبیری: رها کردن فولاد و رفتنم به پرسپولیس ناجوانمردانه است

خبیری: رها کردن فولاد و رفتنم به پرسپولیس ناجوانمردانه است

ایسنا/خوزستان مدیرعامل باشگاه فولاد علی‌رغم پیشنهادات برای مدیرعاملی پرسپولیس می‌گوید دل من با فولاد است و از حضور در استان خوزستان حس خوبی دارم.

حسین خبیری در گفت و گو با ایسنا، درباره پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به او برای مدیرعاملی این باشگاه پس از استعفای درویش، اظهارکرد: طی روزهای اخیر درخواست‌های زیادی جهت حضور من در باشگاه پرسپولیس شده است ولی رفتن من به باشگاهی دیگر ناجوانمردانه و دور از مردانگی است. دل من با فولاد است و از حضور در استان خوزستان و این باشگاه واقعا حس خوبی دارم.

او بیان کرد: من خودم اصلا به جدایی راضی نیستم چون اکنون در باشگاه فولاد از شرایط راضی هستم و در حال حاضر به تنها باشگاهی که فکر می‌کنم فقط فولاد و موفقیت این باشگاه بزرگ است.

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان عنوان کرد: در حال حاضر آنچه مدنظر من است موفقیت باشگاه فولاد در مقطع کوتاه مدت فعلی و رسیدن به سهمیه آسیایی است و در بلندمدت نیز بتوانیم برای فصل آینده تیمی خوب ببیندیم. به باشگاه فولاد تعهد اخلاقی دارم و تمرکز روی اهداف ترسیم شده برای این باشگاه است.

او تاکید کرد: فکر کردن به هر پیشنهادی و رها کردن فولاد دور از انصاف و مردانگی است. هرگز چنین کاری را نخواهم کرد و پیشنهاد هیچ باشگاهی را نمی‌پذیرم و تنها به حضور موثر در باشگاه فولاد فکر می‌کنم.

خبیری گفت: تا روزی که هواداران فولاد من را بخواهند با افتخار خدمت آن‌ها هستم و روزی هم که ما را نخواهند دست آن‌ها را می‌بوسیم و می‌رویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha