علی فتحیانراسخ در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این بنای تاریخ متعلق به دوره قاجار است، افزود: متاسفانه تاکنون بنا به ثبت ملی نرسیده و در صددیم هر چه سریعتر در فهرست آثار ملی ثبت شود.
وی با بیان اینکه قسمتهایی از بنا مانند سقف تخریب شده است، اظهار کرد: مکاتباتی با معاونت میراثفرهنگی استان انجام و مقرر شد برای بازدید از بنا حضور پیدا کنند تا کارهای ثبت آن انجام شود.
فتحیانراسخ ادامه داد: در سفر اخیر استاندار به شهرستان قرار شد تا زمانی که بنا ثبت ملی شود با هماهنگی فرماندار رزن و تامین اعتبار از شهرستان، بنا مرمت اضطراری شده تا از تخریب بیشتر آن جلوگیری به عمل آید.
رئیس اداره میراثفرهنگی رزن با اشاره به اینکه فرایند ثبت ملی طولانی است و حدود ۷ یا ۸ ماه طول میکشد، گفت: نباید اجازه دهیم تا پیش از ثبت ملی، بنا بیش از این تخریب شود و امیدواریم با همکاری فرمانداری و معاونت میراثفرهنگی این اتفاق عملی شود.
انتهای پیام
نظرات