• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404020100410
  • خبرنگار : 50026

مسئول بسیج سازندگی استان خبرداد

بهره‌مندی بیش از ۲۴۵ هزار نفر از خدمات جهادگران در خراسان‌جنوبی

بهره‌مندی بیش از ۲۴۵ هزار نفر از خدمات جهادگران در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی بهره‌مندی بیش از ۲۴۵ هزار نفر از خدمات جهادگران در خراسان‌جنوبی طی فعالیت‌های جهادی برگزار شده در فروردین ماه ۲۴۵ هزار و ۹۶ نفر در خراسان جنوبی از خدمات جهادگران بهره‌مند شدند.

مهدی هنری، امروز دوشنبه یکم اردیبهشت در جمع خبرنگاران به فعالیت جهادگران در فروردین ماه اشاره و اظهار کرد: با توجه به همزمانی روزهای ابتدای سال با ماه مبارک رمضان، امسال قرارگاه جهادی نوروز متفاوت برگزار شد.

وی افزود: با فعال شدن تمام قرارگاه‌های جهادی در شهرستان‌ها و قرارگاه جهادی محلی در سطح استان شاهد اقدامات متعددی در حوزه‌های مختلف در فروردین ماه بودیم.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: پویش ضیافت کریمانه در اولویت طرح‌های خدمت رسانی گروه‌های جهادی بود.

هنری با بیان این‌که امسال شاهد فعالیت‌های جهادگران مهمان و بومی در خراسان‌جنوبی بودیم، گفت: در این مدت ۵۶۳ اردوی جهادی در استان برگزار شد که ۳۵۴ گروه جهادی در این اردوها فعالیت و خدمات رسانی داشتند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه در این اردوهای جهادی ۲۷۰۹ برادر و ۳۹۷۲ خواهر فعالیت داشتند، عنوان کرد: طی فعالیت‌های جهادی برگزار شده در این ایام ۲۴۵ هزار و ۹۶ نفر خدمت گرفتند.

وی با بیان این‌که ۷ گروه جهادی مهمان از تهران و آمل با ۲۵۸ جهادگر مهمان در استان خدمات‌رسانی کردند،گفت: ۳۸۹ منطقه شهری و ۱۹۰ منطقه روستایی در خراسان‌جنوبی از خدمات جهادگران بهره‌مند شدند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: خدمات انجام شده در عرصه‌های عمرانی، آموزشی، فرهنگی، اقتصاد مقاومتی و اشتغال، بهداشت و درمان، کشاورزی، دامپزشکی، فنی مهارتی، خدمات مومنانه، دانش بنیان، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، رسانه و میزخدمت بود.

هنری با اشاره به اینکه ارزش ریالی خدمات و هزینه انجام شده بابت تامین اقلام و مصالح ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است، اظهارکرد: عمده فعالیت‌های عمرانی انجام شده با توجه به همزمانی با ماه مبارک رمضان از زمان افطار تا سحر بوده است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی گفت: در سال جاری با برنامه‌ریزی که انجام شده است در تمام مناطق هدف تعیین شده در قرارگاها محلی و منطقه‌ای به صورت هدفمند فعالیت گروه‌های جهادی در سطح استان را خواهیم داشت.

هنری افزود: در برخی از عرصه‌های تخصصی به ویژه در عرصه سلامت، پزشکی و دندانپزشکی که از نیازهای همه شهرستانها بود امسال در برنامه داریم توسعه فعالیت‌های جهادی که طی سال‌های گذشته فقط در شهرستان‌های مرزی بود را در سایر شهرستانها تحت پوشش قرار داده و با همکاری همه نهادهای حمایتی از جمله بنیاد علوی کمیته امداد و دستگاه‌های دیگر بتوانیم خدمات متعدد و متنوع در سطح استان ارائه کنیم.

وی یادآورشد: در حوزه تجهیز و پشتیبانی قرارگاه‌های جهادی هم به سمت تجهیز قرارگاه‌های محلی و قرارگاه‌های تخصصی خواهیم رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha