• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404020100486
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

رئیس پلیس راه کرمانشاه پیشنهاد داد

اختصاص پارکینگی مستقل برای خودروهای رها شده زوار اربعین 

اختصاص پارکینگی مستقل برای خودروهای رها شده زوار اربعین 

ایسنا/کرمانشاه رئیس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به رها شدن تعداد زیادی خودرو متعلق به زوار در ایام اربعین در معابر و جاده‌های استان، بر اختصاص یک پارکینگ مستقل و مشخص جهت انتقال آنها تاکید کرد.

سرهنگ عبدالحسین زارع، امروز (اول اردیبهشت) در کمیسیون عملیات انتظامی استان که در مرز خسروی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مشکلات ترافیکی مراسم اربعین سال گذشته رها شدن خودروها در حاشیه جاده‌ها و معابر بود که باعث ایجاد ترافیک سنگین می‌شد.

وی ادامه داد: بر اساس تجربیات سال گذشته، اختصاص یک پارکینگ برای این دسته از خودروها ضروری است تا صاحبان آنها پس از بازگشت از سفر معنوی کربلا به آن پارکینگ مراجعه کرده و خودرو خود را تحویل بگیرند.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه افزود: پارکینگ دهیاری که نزدیک مرز خسروی هم هست مکان مناسبی برای انتقال خودروهای رها شده است که امیدوارم در مراسم اربعین امسال این امر محقق شود تا کمتر شاهد سرگردانی زائران باشیم. 


۷۰ درصد محورهای مواصلاتی کرمانشاه در مسیر تردد زائران اربعین قرار دارد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: ۷۰ درصد محورهای مواصلاتی کرمانشاه در مسیر تردد زائران اربعین قرار دارد که همکاران ما به صورت شبانه روزی این محورها را به منظور خدمات رسانی به زوار پوشش می‌دهند.

سرهنگ محمد حیدری ادامه داد: برنامه ریزی لازم برای پوشش ترافیکی مسیرهای محل تردد زائران اربعین در حال انجام است تا امسال با گره‌های ترافیکی کمتری روبرو باشیم.

وی همچنین خواستار توسعه پارکینگ‌ها و خصوصا احداث پارکینگ‌های جدید در نزدیک‌ترین نقطه به مرز خسروی شد و گفت: در سالهای اخیر مشاهده شده به علت دور بودن مسیر پارکینگ‌ها تا مرز، شاهد سرگردانی زائران بوده‌ایم.

 حیدری همچنین بر تامین روشنایی مناسب جاده برکت تاکید کرد و گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته تاریکی مسیر یکی از عوامل اصلی بروز سوانح رانندگی در این مسیر بوده است.

سرقت خودرو زائران اربعین در کرمانشاه به صفر رسیده است

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه نیز عنوان کرد: خوشبختانه با حضور شبانه‌روزی همکاران ما و رعایت نکات ایمنی توسط خود زائران، سرقت خودرو آنها در زمان مراسم اربعین به صفر رسیده و سال گذشته موردی اتفاق نیفتاد.

سرهنگ علی کرمی اظهار داشت: با آغاز پیاده‌روی اربعین و تا بازگشت آخرین زائر، ماموران و کاراگاهان پلیس آگاهی در کنار مردم حضور دارند.

وی با اشاره به گشت‌زنی شبانه‌روزی و هدفمند پلیس آگاهی در مسیرهای محل تردد و اسکان زائران اربعین خصوصا در مسیرهای منتهی و نزدیک به مرز خسروی، گفت: خوشبختانه به خاطر همین حضور مستمر سال گذشته شاهد سرقت حتی یک دستگاه خودرو سواری متعلق به زائران نبودیم که البته بخشی از آن هم به خاطر همکاری زوار با ماموران و رعایت نکات ایمنی بود.

کرمی همچنین با اشاره به انتقال و جابجایی خودرو برخی زائران به دلایل مختلف از جمله سدمعبر، درست پارک نکردن و ...، گفت: این دسته از زائران پس از بازگشت و پیدا نکردن خودرو، اعلام سرقت می‌کنند، اما پس از گذشت مدتی مشخص می‌شود خودرو آنها به پارکینگ منتقل شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان افزود: شایسته است در مراسم اربعین امسال، پس از انتقال خودروی زائران به پارکینگ، به آنها اطلاع‌رسانی لازم صورت گیرد تا در بازگشت دچار سرگردانی نشوند و تصور نکنند که خودرویشان مورد سرقت قرار گرفته است.

وی از آمادگی پلیس آگاهی استان برای تامین امنیت زوار و پیشگیری از بروز سرقت خبر داد و گفت: امیدوارم زوار نیز امسال بیشتر از سالهای قبل با پلیس همکاری و نسبت به رعایت و نکات ایمنی اهتمام لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۱۶:۲۸

مرزخسروی دروازه اصلی کربلای معلی است و بایستی بهترین خدمت به زوارارباب ارایه گردد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۲۰:۱۷

خدایا هر کسی به اهل بیت عصمت و طهارت و مخصوصا به زوار امام حسین خدمتی می‌کنه ، به حق چهارده معصوم از گناهانش بگذر و همه جوره هواشو داشته باش حالا پلیس باشه ، موکب دار باشه ، راهداری باشه