• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404020200987
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

اقتدار سپاه پاسداران؛ دستاورد ۴۶ ساله انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی

اقتدار سپاه پاسداران؛ دستاورد ۴۶ ساله انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی

ایسنا/خراسان جنوبی فرمانده سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی تأکید کرد: که این نهاد مولود انقلاب اسلامی است که در شرایط سخت و پرتنش شکل گرفته و با ایستادگی در برابر استکبار جهانی، به اقتدار و بازدارندگی بالایی دست یافته است.

سردار مهدوی، امروز سه شنبه دوم اردیبهشت در دیدار کارکنان سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی با آیت‌الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران، گفت: سپاه پاسداران مولود انقلاب است و از بدو تولد این نهاد در شرایط بسیار سختی تشکیل شد و رشد کرد و به اقتدار رسید.

سردار مهدوی با بیان اینکه تشکیل سپاه پاسداران در یک بستر آرام شکل نگرفت، افزود: سپاه در روزهای پرتنش و تلاطم انقلاب اسلامی براساس نیاز کشور و انقلاب اسلامی و با دوراندیشی امام راحل تشکیل شد و در حین انجام ماموریت‌ها و وظایف خود به خودسازی، ساختارسازی و سازمان سازی و البته رسالت اصلی خود یعنی حفظ و حراست از انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب به انجام ماموریت‌ پرداخت.

وی ادامه داد: سپاه از همان اوایل تشکیل همواره در کنار محرومان و مستضعفان بوده و اما در مقابل، پنجه در پنجه استکبار جهانی، دشمنان داخلی و خارجی، گروهک‌های منافقین در شرق و غرب کشور که در پی براندازی جمهوری اسلامی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بودند، ایستاد و با آنها مقابله کرد.

سردار مهدوی خاطرنشان کرد: در دورانی که استکبار جهانی جنگ تحمیلی را به ملت بزرگ ایران تحمیل کرد برای نگهبانی از مراکز حیاتی کشور و حفاظت از انقلاب اسلامی از داشتن حداقل تجهیزات نظامی و امکانات دفاعی محروم بودیم اما با همه این فراز و فرود و مشکلات، سپاه پاسداران در کنار سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از کشور محافظت‌ کرد و پاسداران ما با نثار خون خود از همه سختی‌ها عبور کردند و در حراست از انقلاب اسلامی ایستادگی و مقاومت کردند و مانع از نفوذ دشمنان در کشور شدند.

وی ادامه داد: امروز بیش از ۴۶ سال از عمر انقلاب اسلامی و این جریانات گذشته و تمامی طرح‌ها، توطئه‌ها و تلاش‌های دشمنان برای نابودی جمهوری اسلامی ایران؛ با پیداری، مقاومت، ایستادگی، هوشیاری و بصیرت فرزندان و نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران و لطف خدا خنثی شده و استکبار و دشمنان ایران اسلامی در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام ماندند، که از این بابت خداوند را شاکریم.

سردار مهدوی افزود: با خوداتکایی و خودباوری فرزندان انقلاب اسلامی، امروز نه تنها در عرصه نظامی بلکه در عرصه‌های مختلف مورد نیاز کشور پیشگام و پیشرو هستیم و فرزندان انقلاب پبیش برندگی انقلاب اسلامی را دنبال کردند و امروز به جایگاه خوبی در عرصه سازندگی، صنعت، عمرانی و صنایع دفاعی و عملیاتی رسیدیم.

فرمانده سپاه انصارالرضا استان با بیان اینکه امروز به لطف خدا در عرصه دفاعی و نظامی به درجه بالایی از بازدارندگی و اقتدار رسیدیم، گفت: استکبار توان ضربه زدن به جمهوری اسلامی را ندارد و این اقتدار و بازدارندگی نتیجه ۴۶ سال پایداری، مقاومت و ایستادگی، اندیشه درست و خون شهداست که امروز سپاه را به یک قدرت بازدارنده در منطقه تبدیل کرده است که مانع از تحقق تهدید استکبار و دشمنان است.

وی به عملیات موفقیت آمیز وعده صادق ۱ و ۲ اشاره کرد و اظهار داشت: این اقتدار مانع از تجاوز و حمله دشمنان شده و امروز نیاز هست که ملت عزیز ما با بصیرت و جهاد تبیین، دشمن مایوس از مقابله با نیروهای مسلح که برای تضعیف نظام اسلامی به استحاله فرهنگی و نبرد اقتصادی روی آورده است با بصیرت و هوشیاری توطئه‌های دشمنان را در این عرصه‌ها خنثی کنیم.

سردار مهدوی تأکید کرد: امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با آمادگی هرچه بیشتر و مقتدرتر در برابر هرگونه تعرض به جمهوری اسلامی آماده مقابله است و هر تجاوز با سیلی محکم از طرف فرزندان انقلاب اسلامی مواجه خواهد شد که درس عبرتی برای افرادی بشود که برای ضربه زدن به این کشور برنامه‌ریزی دارند.

فرمانده سپاه انصارالرضا استان گفت: موفقیت امروز نیروهای مسلح به واسطه حرکت در پشت سر ولایت فقیه و عمل درست به رهنمودهای رهبر خود است و توکلی است که به خدا و قدرت معنویت داشته است که باعث پیروزی ما شده است.

وی با گرامیداشت فرارسیدن هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و یاد استاد شهید مرتضی مطهری، گفت: اگر پشت تمامی این تجهیزات و توان نظامی قدرت ایمان و معنویت همواره وجود داشته باشد و استکبار به لحاظ ظاهری عده و عده دارای تجهیزات بالایی باشد می توانیم به آنها فائق بیاییم که این را در دوران دفاع مقدس و پیروزی در جنگ تحمیلی شاهد بودیم و امیدواریم این برکات همواره ادامه دار باشد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha