منصور بیجار امروز در کارگروه آب استان، افزود: استان دارای تنش آبی زیادی است و در حال حاضر ۵ نقطه استان دارای تنش آبی است.
استاندار بیان کرد: طرح انتقال آب از چابهار به زاهدان با خط لولهای به قطر ۲.۲۰ متر و پیشرفت ۳۲ درصدی، تا پایان ۱۴۰۴ آب پایدار را به زاهدان و دیگر شهرستان ها میرساند.
وی افزود: این پروژه با سرمایهگذاری ۶۰ همتی و مشارکت بخش خصوصی، نهتنها کمآبی را رفع میکند، بلکه با رونق کشاورزی و جلوگیری از مهاجرت، امید را به مردم بازمیگرداند.
استاندار از منابع پایدار دریای عمان بهعنوان جایگزینی برای منابع زیرزمینی ناپایدار نام برد و از عزم جدی برای تسریع در اجرای طرح خبر داد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز از تزریق یک و نیم همت اعتبار به این شرکت خبر داد و گفت: این اعتبار از طریق پیگیریهای اخیر با حمایتهای بیدریغ استانداری، وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تأمین شده است.
فرهاد سرگلزایی، این مهم را اقدامی مؤثر در جهت تسریع در تکمیل پروژههای نیمهتمام بخش آب و فاضلاب استان دانست و ابراز امیدواری کرد که پروژههای در حال اجرا با سرعت بیشتری بیش بروند و مشکلات آبی بسیاری از مناطق استان حل شود.
سرگلزایی با اشاره به وجود ۱۲ طرح سرمایهگذاری در استان اظهار کرد: مطالعات طرحهای سرمایهگذاری پیشبینیشده برای استان بهطور کامل انجام شده و اکنون باید بستر مناسب و محیطی امن برای جذب سرمایهگذاران در مجموعه شرکت آب و فاضلاب استان فراهم شود.
وی در ادامه افزود: برای ایجاد زیرساختهای آبی و فاضلاب، تأمین منابع مالی جدید و کارآمد ضروری است. از سوی دیگر، استان نیاز به حمایت بیشتری از سرمایهگذاران دارد.
وی تأکید کرد: ما همواره در تلاشیم تا شرایطی فراهم کنیم که بخش خصوصی با اطمینان و آسودگی خاطر در این زمینه وارد عمل شود.
انتهای پیام
نظرات