• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404020201055
  • خبرنگار : 50187

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی کشور:

انجمن اسلامی می‌تواند با هویت روزهای نخست، از فضای تربیتی کشور گره باز بکند

انجمن اسلامی می‌تواند با هویت روزهای نخست، از فضای تربیتی کشور گره باز بکند

ایسنا/کرمان دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان کشور گفت: انجمن اسلامی می‌تواند با نگاه و هویت روزهای نخست خود، از فضای تربیتی کشور گره باز بکند.

اسماعیل جانعلی‌پور صبح امروز دوم اردیبهشت در مراسم تکریم و معارفه مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان کرمان اظهار کرد: در اتحادیه، سالانه مسئولیت چندصد نفر تغییر می‌کند و همه کسانی که در انجمن فعالیت دارند به این موضوع واقف هستند.

وی در ادامه بیان کرد: انجمن اسلامی می‌تواند با نگاه و هویت روزهای نخست خود، از فضای تربیتی کشور گره باز بکند و شاید لازم باشد قدری تکان بخوریم و برنامه‌ریزی دقیق، شناخت از میدان، تولید محتوای درست و احصای نیاز دانش آموزان را دقیق تر انجام بدهیم.

جانعلی‌پور افزود: شاید لازم باشد نقطه شروع را دقیق ببینیم. یک نگاه این است باید از برنامه به سمت میدان برویم و با تدارک برنامه‌های ملی بزرگ کار را دنبال کنیم و نگاه دیگر این است که براساس نیاز دانش آموزی در میدان مدرسه، به یک برنامه ملی منسجم برسیم.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان کشور گفت: ما نگاه دوم را دنبال می‌کنیم و نیازمند شناخت واقعی میدان و فضای مدرسه هستیم و در سطح ملی باید دستمایه این باشد که چه اتفاقی در مدرسه باید بیفتد.

وی افزود: واقعیت این است که انجمن اسلامی این توان را دارد که با یک تدبیری میدان مدرسه را بیش از این تربیت کنید و مدرسه یکی از میدان‌های اصلی تربیت است و بایستی رنگ و بوی تربیتی مدارس را با کمک آموزش و پرورش بیشتر کنیم.

جانعلی‌پور با اشاره به اینکه قریب به ۱۲ هزار دانش آموز مسئول انجمن اسلامی هستند، در ادامه سخنانش اظهار کرد: زمان مسئولیت شیخی، اتحادیه انجمن اسلامی استان کرمان دوره پرتحرک و پرسرعتی به لحاظ فعالیت‌ها داشت و فعالیت اتحادیه به ۱۸ شهرستان رسیده و اصل این است که شهرستان‌ها را فعال کنیم و امیدواریم در دوره جدید نیز این کار به سرعت دنبال شود.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان کشور گفت: در سطح ملی، امسال یک سوم شهرستان‌های کشور را میدان عمل قرار دادیم و ۱۸۰ شهرستان مورد حمایت مادی، محتوا و لجستیک قرار خواهند گرفت و استان کرمان نیز بهره خواهد برد و اتفاقات خوبی می‌تواند رخ دهد و امیدوارم فضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان در استان کرمان حفظ شود و فعالیت ها ادامه یابد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات مهران شیخی تقدیر و سلمان سنجری به عنوان مسئول جدید اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان کرمان معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha