• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020301987
  • خبرنگار : 50416

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان:

بیمارستان خیرساز «گوراب» ملایر، در صورت رفع نواقص امسال افتتاح می‌شود

بیمارستان خیرساز «گوراب» ملایر، در صورت رفع نواقص امسال افتتاح می‌شود

ایسنا/همدان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر با اشاره به بیمارستان ۹۶ تختخوابی خیرساز «گوراب»، گفت: این بیمارستان هنوز به آمادگی کامل برای بهره‌برداری نرسیده و نواقصی دارد که به دنبال این هستیم در اولین فرصت نواقص را برطرف و امسال آن را به بهره‌برداری برسانیم.

دکتر علیرضا بهزادی چهارشنبه ۳ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته سلامت به دو بیمارستان امام حسین(ع) و مهر و نیز بیمارستان دکتر غرضی در ملایر اشاره و اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت ملایر نیز مجموعه‌ای گران بها و توانمند است که هر جا نیاز به کمک داشتیم،  دست ما را گرفتند و کمک کردند.

وی با بیان اینکه در مجموعه شهرستان بیمارستان‌ها و پزشکان متخصص و فوق تخصص خوبی داریم، افزود: البته ضروری است اقدمات بزرگ‌تر و شاخص‌تری در زمینه جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص انجام شود و در سال‌جاری سعی کردیم خدمات با کیفیت‌تری ارائه شود تا مردم دسترسی راحت تری به سیستم‌های درمانی داشته باشند.

موانع راه اندازی دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین 

بهزادی از نصب دستگاه آنژیوگرافی در بیمارستان امام حسین(ع) خبر داد و بیان کرد: این دستگاه، جز بهترین دستگاه‌های آنژیوگرافی در غرب کشور است اما ملزومات اداری و تجهیزات پزشکی فعلا مانع از راه‌اندازی دستگاه شده است و در حال پیگیری و خرید تجهیزات هستیم تا در آینده ای نزدیک به بهره برداری برسد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدم اول برای راه‌اندازی دستگاه آنژیوگرافی را در سطح تشخیصی دانست و بیان کرد: وقتی در حیطه تشخیصی توانمند شدیم، وارد حوزه درمانی شده و جراحی قلب نیز انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال پیگیری برای جذب پزشک فوق تخصص قلب در بخش آنژیوگرافی بیمارستان هستیم، تصریح کرد: بیمارستان امام حسین دارای ۱۸۱ تخت است و تا ۲۲۰ تحت نیز می تواند افزایش ظرفیت داشته باشد و خوشبختانه در این بیمارستان کمبود تخت نداریم.

ساعت کاری مرکز شیمی درمانی ملایر به چهار روز در هفته افزایش می‌یابد

بهزادی با اشاره به اینکه بخش شیمی درمانی بیمارستان مهر شش ماه پیش راه اندازی شد، افزود: این بخش به همت خیرین مجمع خیرین سلامت و مجموعه بهداشت و درمان شهرستان، به مدت دو روز در هفته در حال خدمت‌رسانیست و قرار است با رایزنی‌های انجام شده، ساعات کاری این بخش به چهار روز در هفته افزایش یابد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ بیمار در بخش شیمی درمانی بیمارستان مهر تحت درمان هستند که ۱۰ آنان بصورت سرپایی و ۲۰ بیمار به مدت ۴۰ جلسه در ماه شیمی درمانی انجام می‌دهند.

وی راه‌اندازی مرکز شیمی درمانی بیمارستان مهر را خدمت و اتفاق بزرگی دانست که جنوب استان را پوشش می‌دهد و گفت: تا پیش از این بیماران مجبور بودند برای تهیه داروهای شیمی درمانی، تایید نسخه داروها و انجام شیمی درمانی، چندین بار به مرکز استان مراجعه کنند اما در حال حاضر همه این اقدامات در این مرکز انجام می‌شود.

بهزادی از انجام بیش از ۱۳۰ زایمان موفق در فروردین ماه شامل ۷۰ زایمان طبیعی و ۵۵ مورد سزارین در بیمارستان مهر خبر داد و مطرح کرد: این بیمارستان جز مجهزترین و به روز ترین بیمارستان های جنوب استان و غرب کشور است.
وی علت غیرفعال بودن داروخانه بیمارستان مهر را وجود مشکلاتی در حوزه تامین داروها و نیروی انسانی دانست و افزود: در صورت مرتفع شدن مشکلات، به دنبال راه‌اندازی مجدد داروخانه هستیم.

وی با بیان اینکه کلینیک دندانپزشکی بیمارستان مهر شش ماه پیش راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: دو دندانپزشک در این کلینیک در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.

عدم رغبت پزشکان به برخی رشته‌های تخصصی

بهزادی با بیان اینکه بخش مهمی از نظارت بر مطب‌های خصوصی توسط نظام پزشکی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: تا جایی که امکان دارد مشکلات بررسی و نظارت ها انجام می شود.

وی با تاکید بر اینکه مطب های خصوصی ملزم به داشتن کارت خوان هستند، کمبود پزشک متخصص را مشکلی در سطح کشور دانست  که به‌دلیل عدم رغبت پزشکان به برخی رشته‌های تخصصی است و سبب متضرر شدن کل کشور شده است.

بهزادی تامین زمین برای ساخت بیمارستان آموزشی ۴۰۰ تخته خوابی را در مراحل پایانی دانست و افزود: آخرین قدم این است که سند زمین توسط وزارت راه و شهرسازی تعیین تکلیف و صادر شود.

وی تاکید کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید پروژه ساخت بیمارستان را وارد بودجه سالانه کرده و برای آن اعتبار ملی در نظر بگیرند.

مصرف دارو در ایران با اتحادیه اروپا برابری می‌کند 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر با بیان اینکه ما یکی از کشورهای پر مصرف در زمینه دارو و به ویژه داروهای خودسرانه هستیم، افزود: مصرف دارو در ایران با اتحادیه اروپا برابر است و اکثر داروها با هزینه گزافی تولید و توزیع شده و به سادگی در دسترس قرار می‌گیرند.

بهزادی به وجود قانون پیرو تزریقات نابه‌جا یا بی‌جا اشاره کرد و افزود: تزریقات بدون نسخه پزشک، مشکلاتی ایجاد می‌کند همینطور که در حال حاضر پرونده‌های بسیاری در این زمینه داریم.

اولویت انجام سونوگرافی در بیمارستان، بیماران اورژانسی هستند 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در بیمارستان، سونوگرافی و سی تی اسکن برای مراجعه کنندگان انجام نمی‌شود، افزود: بدلیل کمبود نیروی متخصص، گاهی اوقات در بیمارستان نمی‌توانیم خدمات سرپایی ارائه دهیم و اولویت با بیمار اورژانسی است حتی بیماران بستری در بیمارستان خود به دو دسته بیماران اورژانسی و غیراورژانسی تقسیم می‌شوند.

بهزادی با بیان اینکه دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام حسین(ع) در دست تعویض است، خاطرنشان کرد: یک دستگاه سی‌تی اسکن نیز برای بیمارستان مهر خریداری کرده که نصب خواهد شد.

وی از وجود دو متخصص خانم برای رادیولوژی خبر داد و گفت: در تلاش هستیم یک متخصص قلب خانم نیز برای ملایر جذب کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha