• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404020302012
  • خبرنگار : 50455

رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور در قم منصوب شد

رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور در قم منصوب شد

ایسنا/قم اکبر بهنام جو به عنوان رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در استان قم منصوب شد.

طی حکمی از سوی سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت، مهندس اکبر بهنام جو به عنوان رئیس ستاد در استان قم منصوب شد. متن حکم بدین شرح است: 

شهدای خدمت مصداق بارز و مبیّن آیه نورانی «إِنَّ ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ وَعَمِلُواْ ٱلصَّـٰلِحَٰتِ سَیَجۡعَلُ لَهُمُ ٱلرَّحۡمَٰنُ وُدّا» بودند که در راه خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نکردند و با اخلاص مثال زدنی در مسیر ترویج ارزش‌های انقلاب و تحقق آرمان های امام راحل گام برداشتند و ثابت کردند که خدمت به این مردم و نظام بالاترین افتخار و سعادت در زندگی دنیوی و اخروی است.

اکنون که به اهتمام رییس جمهور محترم؛ جناب آقای دکترپزشکیان و نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، ستاد بزرگداشت شهدای خدمت تشکیل شده است وبا توجه به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده، به موجب این حکم جناب عالی را به عنوان "رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور، آیت الله سیدابراهیم رییسی و دیگر شهدای خدمت" در آن استان منصوب می‌نمایم.

انتظار می‌رود با همکاری و هماهنگی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان به عنوان دبیر ستاد و اتخاذ تمهیدات لازم نسبت به برگزاری با شکوه این مراسم اقدام فرمایید. موفقیت شما را در این مسئولیت خطیر از خداوند متعال مسئلت دارم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha