سیدمهدی عصمتی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان کاشمر قابلیتهای بسیاری در خصوص نیروگاههای خورشیدی دارد، افزود: با توجه به اینکه برای تزریق انرژی تولید شده به شبکه باید زیرساختهای خاصی داشته باشیم در شهرستان نیز خط ۴۰۰ کیلووات را داریم که در آینده میتواند برای صادرات به کشورهای همسایه مورد استفاده قرار گیرد، ضمن اینکه از زیرساختهای لازم هم برخوردار هستیم.
وی همچنین از آمادگی شهرستان برای واگذاری زمین به منظور احداث نیروگاه خورشیدی خبر داد و گفت: با احداث این نیروگاهها علاوه بر اینکه بخشی از برق مورد نیاز شهرستان و استان تأمین میشود، قطعی برق واحدهای تولیدی و چاههای کشاورزی که به دلیل ناترازی انرژی ایجاد شده را نخواهیم داشت.
سرپرست فرمانداری کاشمر با اشاره به اینکه حتی مازاد برق تولید شده را میتوان به کشورهای همسایه صادر کرد، اظهار کرد: تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان آمادگی کامل برای هرگونه همکاری با سرمایهگذاران را دارند.
وی با بیان اینکه آمادگی تأمین نیاز شرکتهای سرمایهگذار به لحاظ مجوزها و تأمین زمین مورد نیاز را داریم، ادامه داد: خوشبختانه هیچ گونه مشکلی در شهرستان برای سرمایهگذاران نداریم.
عصمتی همچنین از مورد توجه قرار گرفتن نیروگاههای کوچک مقیاس خانههای تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد خبر داد و افزود: در این راستا از سوی معاون وزیر نیرو دستوراتی صادر شده تا به لحاظ حمایتی بتوانیم با قیمت کمتری پنل ها و تجهیزات مورد نیاز را در اختیارشان قرار دهیم.
وی در ادامه از صدور ۱۳ مجوز تاکنون برای نیروگاههایی که توسط سرمایهگذار احداث میشود خبر داد و گفت: برای این تعداد نیروگاه حدود ۳۲۵ مگاوات ظرفیت تعیین شده که تاکنون حدود ۷.۵ مگاوات آن احداث و وارد مدار شده است، همچنین زمین نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی تحویل داده شده است.
سرپرست فرمانداری کاشمر با بیان اینکه ظرفیت ۱۳ نیروگاه از سه مگاوات تا ۱۰۰ مگاوات متفاوت هستند، افزود: مشکل خاصی در شهرستان برای اهداف پیش رو در خصوص نیروگاههای خورشیدی وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات