محمدرضا رضائی کوچی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت جادهها و تاثیر نقاط حادثه خیز در افزایش تلفات جادهای، گفت: سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در کشور جان خود را در حوادث جادهای از دست میدهند و چندین برابر این تعداد نیز مجروح یا دچار معلولیت میشوند که بخشی از آن به دلیل وضعیت نامناسب جادههاست.
وی ادامه داد: در حال حاضر، تعداد زیادی از جادههای کشور همچون آزادراه تهران - کاشان و زنجان - تبریز علیرغم حجم بالای تردد روزانه هزاران خودرو، از کیفیت مطلوب برخوردار نیستند به طوری که با وجود سه بانده بودن این جادهها تنها از یک باند آن استفاده میشود چون دو باند دیگر خراب بوده و عملا کارایی ندارد.
رضائی کوچی بیان کرد: در این شرایط باید با اصلاح نقاط حادثهخیز و بهبود وضعیت جادهها از بروز تصادفات جلوگیری کرد تا هم جان هموطنان به خطر نیفتد و هم از تحمیل هزینههای سنگین درمانی بر نظام سلامت کشور جلوگیری شود. در این مسیر میتوان از ظرفیت خیرین استفاده کرد یعنی خیرین که برای درمان و مسائل دیگر کمک میکنند، در موضوع رفع نقاط حادثه خیز نیز ورود داشته باشند چون تنها بودجه دولت کفاف رفع مشکل نقاط حادثهخیز را نمیدهد.
وی یادآور شد: اخیرا رئیس مجلس به موضوع استفاده از ظرفیت خیرین برای کاهش نقاط حادثهخیز اشاره کردند که ما هم از آن استقبال میکنیم؛ از خیرین میخواهیم همانطور که در عرصههای مختلف کمک میکنند، در این عرصه نیز ورود داشته تا این نقاط حادثهخیز کاهش پیدا کند.
رئیس کمیسیون عمران در پایان با طرح پیشنهاد تشکیل «صندوق خیرین برای رفع نقاط حادثهخیز»، گفت: سازمان راهداری و دولت سازوکار تشکیل «صندوق خیرین برای رفع نقاط حادثهخیز» را تعریف کرده و در عین حال اعتمادسازی هم صورت گیرد تا خیرین بدانند کمکهای آنها در کجا و چگونه صرف میشود. در این صورت حتما خیرین همچون سایر عرصهها کمک خواهند کرد. البته تمامی این کارها وظیفه دولت است و خواهش ما این است که خیرین به دولت کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات