• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404020603715
  • خبرنگار : 50455

مرکز نفس مجتمع خیرین سلامت قم افتتاح شد

مرکز نفس مجتمع خیرین سلامت قم افتتاح شد

ایسنا/قم همزمان با هفته سلامت و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، مرکز نفس مجتمع خیرین سلامت استان افتتاح شد.

سرهنگ حسین رضایی مسئول بسیج جامعه پزشکی قم امروز ۶ اردیبهشت در آیین افتتاح مرکز نفس مجتمع خیرین سلامت استان که با حضور دکتر علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و دکتر حکیم الهی معاون درمان دانشگاه برگزار شد، گفت: مرکز نفس در استان قم از سال ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد و امروز سومین مرکز آن در این مجتمع درمانی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

وی افزود: این مراکز در راستای مشاوره انصراف از سقط جنین تلاش می‌کنند که تا به امروز ۱۳۵ مورد مشاوره انجام شده و ۵۹ کودک نیز با تلاش همکاران مجموعه نفس متولد شدند.

دکتر علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با قدردانی از تلاش‌های جهادی صورت گرفته، گفت: این اقدام بسیار مهم و گامی موثر در راستای جوانی جمعیت خواهد بود.

وی بیان کرد: جدیت در کار مجموعه نفس کاملا مشهود است که باید با حمایت‌های صورت گرفته در توسعه این فعالیت ها بکوشیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این مرکز همزمان با هفته سلامت و در ششمین روز از این هفته که با شعار مراقبت از جنین، سلامت نوزاد آینده‌ای امید بخش است، فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha