• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404020603792
  • خبرنگار : 50295

استاندار زنجان:

پروژه‌های نیمه‌تمام با اولویت‌بندی تکمیل می‌شوند

پروژه‌های نیمه‌تمام با اولویت‌بندی تکمیل می‌شوند

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: به دلیل برخی سیاست‌ها، با کمبود آب مواجه هستیم. از مجموع آب جاری که از استان عبور می‌کند، فقط پنج درصد مصرف داخلی دارد و ۹۵ درصد آن به استان‌های دیگر می‌رود.

سیدمحسن صادقی امروز (شنبه ۶ اردیبهشت‌) در جلسه شورای اداری شهرستان طارم اظهار کرد: رویکرد منتخبان دولت چهاردهم در استان، مبتنی بر نظام مسأله‌محوری و پروژه‌محوری است و تلاش داریم پروژه‌های نیمه‌تمام را بر مبنای رتبه‌بندی و اولویت‌بندی و در چارچوب منابع موجود به سرانجام برسانیم.

وی گفت: طارم با داشتن اقلیم متنوع، خاک حاصلخیز و جریان رودخانه قزل‌اوزن و ۲۲ رودخانه فصلی، یکی از مناطق مستعد کشاورزی است. سالانه بیش از ۵۰ نوع محصول در این منطقه تولید می‌شود. هدف‌گذاری‌هایی برای توسعه بازارهای عرضه، به‌ویژه صادرات به خارج از کشور صورت گرفته است.

وی افزود: طارم دارای بزرگ‌ترین باغ‌شهر زیتون در استان بوده و در حوزه دامپروری نیز ظرفیت‌های قابل توجهی برای تأمین نیاز داخل و صادرات دارد.

صادقی با اشاره به برخی آسیب‌های اجتماعی در شهرستان، تصریح کرد: روند افزایشی در چند شاخص آسیب‌های اجتماعی مشاهده شده است که باید در شورای فرهنگی و اجتماعی استان، تحلیل کارشناسی و تطبیقی انجام و تدابیر لازم برای کاهش این آسیب‌ها اتخاذ شود.

وی در بخش دیگری با بیان اینکه از هر سه ازدواج یکی به طلاق منجر می‌شود، این آمار را نگران‌کننده دانست و گفت: در حوزه فرهنگی باید تلاش بیشتری کرد.

صادقی در ادامه ارزیابی عملکرد مدیران اجرایی را از مؤلفه‌های مهم در ایجاد رضایت عمومی عنوان کرد و افزود: پروژه راه بناب به منجیل باید تا پایان دولت به اتمام برسد. همچنین از محل اعتبارات مدیریت بحران، اعتبار مورد نیاز آتش‌نشانی شهر چورزق در سال جاری تأمین خواهد شد.

نماینده عالی دولت در استان پیگیری استقرار صنایع تبدیلی در شهرک‌های صنعتی چورزق و هندی‌کندی را الزامی دانست و ادامه داد: واگذاری زمین و توسعه خارج از محدوده شهرک‌های صنعتی باید محدود شود.

وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی مسئول مکان‌یابی برای احداث استخرهای معیشتی است، تصریح کرد: شرکت آب منطقه‌ای باید پیگیر انجام مطالبات و اجرای مدیریت پسماند صنایع تبدیلی باشد. همچنین اجرای خط انتقال آب از سد میرزاخانلو به منظور تأمین آب شرب آب‌بر و چورزق باید عملیاتی شود.

وی ادامه داد: مطالعات سد کلوچ باید تا آذر پایان یابد و مجوز ماده ۳ اخذ شود تا امکان تأمین اعتبار در بودجه ۱۴۰۵ فراهم شود. پیگیری احداث سد جمال‌آباد به منظور تأمین آب شرب در دستور کار قرار دارد.

صادقی در ادامه با اشاره به اینکه بنیاد مسکن مکلف است بازنگری طرح هادی ۳۰ روستا را در سال جاری انجام داده و پیشرفت آن را مرحله به مرحله مدیریت کند، گفت: اداره‌ کل راه و شهرسازی موظف به تأمین اعتبار پروژه بناب - منجیل و تکمیل آن تا پایان دولت است. اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای باید ۲۰ کیلومتر از جاده‌های استان را روکش آسفالت کند و نقاط حادثه‌خیز را ایمن‌سازی کند. همچنین بازنگری طرح توسعه شهری چورزق باید توسط راه و شهرسازی پیگیری شود.

استاندار زنجان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی شهرستان، گفت: حدود ۸۰۰ هنرمند در طارم در ۲۲ رشته صنایع دستی فعالیت دارند که نیازمند حمایت بیشتر و معرفی ظرفیت‌های توسعه‌ای هستند.

وی در خصوص اتباع خارجی نیز اظهار کرد: استان زنجان جزو استان‌های ممنوعه برای حضور اتباع خارجی است. با این حال، در فصل برداشت محصولات، حضور اتباع افزایش می‌یابد که باید با برنامه‌ریزی مناسب از جمله اجرای طرح تخلیه زمستانی مدیریت شود.

استاندار زنجان به بخش آموزش در شهرستان طارم اساره کرد و گفت: از مجموع ۱۴ هزار مترمربع فضای آموزشی که در تعهدات دولت قرار دارد، سهم شهرستان طارم تنها ۲۱۰۰ مترمربع است که پاسخگوی نیازها نیست. باید از ظرفیت خیرین برای توسعه فضاهای آموزشی استفاده شود.

وی افزود: آمار قبولی دانش‌آموزان طارم در دانشگاه‌ها رضایت‌بخش نیست و باید برنامه‌هایی برای شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان اجرا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha