• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020603971
  • خبرنگار : 50225

در نشست طرح محیط دوستدار سالمند در اهواز مطرح شد

فعالیت ۳ مرکز فرزانگان ویژه سالمندان / روند کاهشی آمار ولادت در خوزستان

فعالیت ۳ مرکز فرزانگان ویژه سالمندان / روند کاهشی آمار ولادت در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل بهزیستی خوزستان از فعالیت سه مرکز بنیاد فرزانگان ویژه سالمندان در استان خبر داد.

مهران کریمیان در نشست اجرای طرح محیط دوستدار سالمند که شنبه ششم اردیبهشت در استانداری خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اظهار کرد: در سطح کشور بیش از ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار سالمند بالای ۶۰ سال وجود دارد که بیش از ۴۵۸ هزار نفر از این تعداد در خوزستانند.

وی افزود: حدود ۲۱ هزار و ۱۵۰ نفر از سالمندان بالای ۶۰ سال تحت پوشش بهزیستی خوزستان هستند و خدمات لازم را دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: در راستای تکریم این افراد، سه مرکز بنیاد فرزانگان در خوزستان راه‌اندازی شده است. همچنین حدود ۱۰ مرکز شبانه‌روزی نگهداری سالمندان در استان در حال فعالیت هستند و ۵۱۰ سالمند در این مراکز نگهداری می‌شوند.

کریمیان عنوان کرد: همچنین ۱۴ مرکز روزانه مراقبت در منزل، خدمات روزانه را به سالمندان ارائه می‌دهند.

روند کاهشی آمار ولادت در خوزستان

مصطفی امانی‌پور مدیرکل ثبت احوال خوزستان هم در این نشست گفت: بر اساس آمارهای موجود آمار ولادت، سال به سال کاهشی است؛ هر چند خوزستان سومین استان از نظر ولادت است اما روند ولادت هر سال کمتر می‌شود و این مساله خطرناک است و نشان می‌دهد جمعیت در حال رفتن به پیری است.

وی افزود: تا پایان سال گذشته، جمعیت خوزستان ۵ میلیون و ۱۱۵ هزار نفر بوده است که دو میلیون و ۵۹۰ هزار نفر از این تعداد مرد و دو میلیون و ۵۲۵ هزار نفر زنند.

مدیرکل ثبت احوال خوزستان گفت: تقریبا ۷.۳ درصد جمعیت کشور سالمند است و در مقایسه با این رقم، خوزستان شرایط بهتری دارد و جوان محسوب می‌شود اما با این روند ولادت‌ها، در آینده نه چندان دور جمعیت خوزستان هم سالمند می‌شود.

لزوم فعالیت بین‌بخشی در اجرای طرح شهر دوستدار سالمند 

حبیب‌الله فضل‌الله‌پور سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان هم در خصوص طرح محیط دوستدار سالمند گفت: این طرح بیشتر توصیفی است تا انتزاعی و به بازنگری نیاز دارد. همچنین باید بخشی تحت عنوان زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری با آن افزوده شود.

وی با بیان اینکه باید برای اجرای این طرح موارد لازم در کارگروه مربوط تصویب شود، افزود: مجموعه نهادهای اجتماعی باید ضرورت و اولویت این طرح را احساس کنند.

فضل‌الله‌پور گفت: چگونگی عملیاتی شدن طرح باید در کارگروه‌های تخصصی بررسی شود و در این زمینه همکاری‌های بین‌بخشی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha