• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404020704323
  • خبرنگار : 50136

معاون استاندار آذربایجان غربی:

حل معضل ترافیک ارومیه به جد در دستور کار است

حل معضل ترافیک ارومیه به جد در دستور کار است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: حل معضل ترافیک شهر ارومیه از طریق اجرای پروژه‌های مختلف از جمله تقاطع‌های همسطح و غیرهمسطح در دستور کار جدی قرار دارد.

یاسر رهبردین ۷ اردیبهشت در دومین جلسه شورای ترافیک که در استانداری برگزار شد، با گلایه از ترافیک مقابل سایت ۳ دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بدلیل توقف خودروهای شخصی، اسنپ و تاکسی‌ها افزود: فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه عمومی باید ارتقاء یابد تا بار ترافیکی کمتر شود. 

وی با اشاره به سرعت بخشی به پروژه‌های در دست اجرای شهر تاکید کرد: ضروری است اقدامات لازم جهت اتمام کمربندی دوم شهر،اجرای پیاده راه خیابان امام خمینی(ره) و شهید سلیمانی در دستور کار قرار گیرد. 

رهبردین با اشاره به معضل ترافیک خیابان حسنی ارومیه و پارک چند ماشین کنار هم در کنار خیابان، اظهار کرد: احداث پارکینگ مدرن در این خیابان سبب جمع شدن خودروهای پارک شده می‌شود و خود به خود معضل ترافیک این خیابان حل می‌شود.

۲۰ دستگاه اتوبوس جدید در ارومیه طی نیمه نخست سال افزوده می‌شود

آیدین رحمانی رضائیه، شهردار ارومیه نیز در این جلسه با اشاره به معضل ترافیک دانشگاه آزاد ارومیه در سایت ۳ گفت: کمبود ۳۳۵ پارکینگ در دانشگاه بر مشکلات ترافیکی منطقه می‌افزاید که با افزایش تعداد پارکینگ‌های دانشگاه مشکل ترافیک تا حدود زیادی مرتفع می‌شود.

وی با اشاره به تاثیر افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی در کاهش ترافیک شهر اظهار کرد: لازمه رفع این معضل علاوه بر افزایش ناوگان عمومی، فرهنگسازی است و در واقع باید ذائقه مردم را جهت استفاده از حمل و نقل عمومی را افزایش دهیم. 

رحمانی رضائیه با اشاره به اینکه طی سال جاری ۲ دستگاه اتوبوس جدید خریداری و بزودی به ناوگان افزوده می‌شود، گفت: در شرف عقد قرارداد برای افزودن ۲۰ دستگاه اتوبوس تا ۶ ماهه اول سال به ناوگان عمومی شهر هستیم، همچنین برنامه‌ریزی شده طی ۵ سال آینده ۵۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل و نقل عمومی ارومیه شود. 

شهردار ارومیه با بیان اینکه پل «آذربایجان» بار ترافیکی شهر را کاهش داده است، گفت: فاز نهایی پل آذربایجان غربی آغاز شده و امسال به اتمام خواهد رسید. 

وی با اشاره به اجرای پروژه تقاطع «آهندوست_شورا» نیز اظهار کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان در اجرای پروژه مذکور با شهرداری همکاری کنند و نسبت به اجرای وظایف محوله اقدام کنند تا فضای کارگاه به موقع در اختیار پیمانکار قرار گیرد و پروژه در زمان پیش‌بینی شده اتمام یابد. 

رحمانی رضاییه تاکید کرد: نباید زمان اجرای پروژه‌ها طولانی شود چرا که با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه، آغاز بارشها سبب تاخیر در اتمام پروژه و موجبات نارضایتی مردم خواهد شد. 

حل معضل ترافیک ارومیه با ارتقای ناوگان عمومی حل می‌شود

همچنین سرهنگ الماسیان، رئیس پلیس راهور ارومیه نیز در این جلسه با بیان اینکه برای حل مشکل ترافیک شهر مدیریت جهادی لازم است، افزود: برای حل معضل ترافیک شهر ارومیه، باید ناوگان حمل و نقل عمومی نوسازی شود چرا که بدلیل نبود ناوگان کافی و استاندارد مردم رغبتی به استفاده از حمل و نقل عمومی ندارند و ترافیک در شهر بدلیل استفاده از خودروهای شخصی افزایش داشته است. 

وی ادامه داد: با ارتقای سیستم حمل و نقل عمومی مردم نسبت به استفاده از اتوبوس ترغیب خواهند شد لذا بار ترافیک شهر کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha