• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404020704430
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران:

واحدهای دانشگاه باید استقلال عملیاتی بیشتری داشته باشند

واحدهای دانشگاه باید استقلال عملیاتی بیشتری داشته باشند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر افزایش اختیارات واحدهای دانشگاهی و کاهش مداخلات ستادی تاکید کرد و گفت: واحدهای مختلف دانشگاه باید استقلال عملیاتی بیشتری داشته باشند و واحدهای ستادی بر نقش سیاستگذاری و نظارتی خود تمرکز کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید رضا رئیس کرمی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با ابراز تأسف عمیق نسبت به حادثه تلخ بندر شهید رجایی، ضمن تسلیت به مردم بندرعباس و استان هرمزگان، از تلاش‌های فوری دانشگاه‌های علوم پزشکی برای کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان خبر داد.

وی در ادامه گفت: بلافاصله پس از وقوع حادثه، ضمن تماس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و ابراز مراتب تاثر و همدردی مجموعه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، آمادگی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه برای پذیرش مجروحان حادثه و هرگونه کمک‌رسانی به ایشان را اعلام کردم. همچنین بیمارستان‌های امام خمینی (ره) و سینا نیز در آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ابعاد گسترده این حادثه، بر اهمیت آموزش و برخورداری از آمادگی‌های ایمنی تاکید کرد و گفت: این اتفاقات به ما یادآوری می‌کند که تصور نکنیم حوادث برای دیگران رخ می‌دهد. باید به طور جدی نقاط حادثه‌خیز و ناایمن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را شناسایی و با اقدامات پیشگیرانه، وقوع خطر را به حداقل برسانیم.

وی از مسئولان دانشگاه خواست ایمنی و آتش‌نشانی را در ساخت و بازسازی مراکز درمانی به عنوان اولویت اصلی در نظر بگیرند و افزود: هرچند اجرای کامل استانداردهای ایمنی هزینه‌بر است، اما پیشگیری از حوادث بزرگتر ارزش این هزینه را دارد.

دکتر رئیس کرمی بر افزایش اختیارات واحدهای دانشگاهی و کاهش مداخلات ستادی تأکید کرد و گفت: واحدهای مختلف دانشگاه باید استقلال عملیاتی بیشتری داشته باشند و واحدهای ستادی بر نقش سیاستگذاری و نظارتی خود تمرکز کنند.

وی همچنین به مشکلات و چالش های قراردادهای منعقده موجود، اشاره و خاطرنشان کرد: پیش از امضای قراردادها باید دقت و پیش بینی های لازم انجام شود تا در آینده با مشکلات حقوقی و هزینه‌های سنگین مواجه نشویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان از معاونت توسعه خواست ایجاد مهدکودک جدید و استفاده بهینه از ظرفیت مهدهای موجود برای کارکنان دانشگاه را در اولویت کاری خود قرار دهند و گفت: امیدوارم با پیگیری معاونت توسعه و همکاری کلیه واحدها تا مهرماه سالجاری این موضوع عملیاتی شود تا دغدغه های همکاران در این زمینه به حداقل برسد، چه به صورت واگذاری مهدها به بخش خصوصی و چه با ایجاد مراکز اختصاصی.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha