• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404020704639
  • خبرنگار : 50214

معاون سازمان مدیریت یزد:

توسعه‌ی داده‌ محور را در «یزدِ پایدار» دنبال می‌کنیم

توسعه‌ی داده‌ محور را در «یزدِ پایدار» دنبال می‌کنیم

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد با بیان اینکه در برنامه یزدِ پایدار به دنبال توسعه داده محور هستیم، گفت: حکمرانی خوب و توسعه پایدار از دل تحلیل‌های دقیق مبتنی بر داده‌ها بیرون می‌آید که توجه به این مهم باید در دستور کار تیم مدیریتی استان قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، جعفر رحمانی با اشاره به این که حکمرانی خوب و توسعه پایدار از دل تحلیل‌های دقیق مبتنی بر داده‌ها بیرون می‌آید، افزود: هر تصمیم درست، سیاست‌گذاری اثربخش و هر مداخله و یا ممانعت از سوءاستفاده و فساد نیاز به داده‌های دقیق دارد.

وی با تاکید بر این که در یزدِ پایدار به دنبال توسعه داده محور هستیم، افزود: اگر بخواهیم در هوش مصنوعی نیز سرآمد باشیم باید ابتدا تولید داده‌های با کیفیت و سپس دسترسی به آنها در دستور کار استان قرار بگیرد.

معاون سازمان مدیریت استان یکی از مهمترین نکات در این داده محوری و حکمرانی را بر مبنای داده داشتن اطلاعات مکانی و اتصال داده‌ها به مکان دانست که برنامه‌ریزی منطقه‌ای و پیاده سازی سند آمایش را ممکن می‌سازد.

وی از عدم اشتراک‌گذاری داده‌های تولیدی در دستگاه‌های دولتی، شهرداری‌ها و بنگاه‌های خصوصی انتقاد و بیان کرد: ادغام و یکپارچه‌سازی داده‌ها اهمیت زیادی دارد و می‌توان برای مدیریت بهتر استان و به تبع آن کشور برنامه‌ریزی کرد.

رحمانی ضمن اعلام این که مرکز آمار ایران در حال سیاست‌گذاری برای سرشماری ثبتی مبنا در سال ۱۴۰۵ است، تصریح کرد: مرکز آمار ایران برای سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ از روش ثبتی-مبنا استفاده خواهد کرد و قرار هست بدون پیمایش و تنها بر اساس اطلاعات ثبتی دستگاه‌های اجرایی مانند آموزش و پرورش، ثبت احوال، ثبت اسناد، وزارت علوم و بیمه‌ها باشد.

به گفته وی، اتصال همه این داده‌ها به مکان مانند پارسل، معبر، بلوک آماری، محله، شهر و روستا تنها از طریق داشتن اطلاعات مکانی دقیق و پیاده سازی GNAF میسر خواهد شد.

وی با توجه به این که استان یزد همیشه در شاخص‌های ICT در کشور برتر بوده است، اظهار کرد: وضعیت فعلی پروژه (GNAF) به هیچ وجه قابل قبول نیست و به نظر می‌رسد در سال‌های گذشته دستگاه‌های متولی در این زمینه جدی نبوده‌اند و همکاری مناسبی بین آنها شکل نگرفته است.

‌معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت استان، تصریح کرد: به هر روی استان کمتر از یکسال برای آمادگی اجرای سرشماری ثبتی-مبنا فرصت دارد و دستگاه‌ها باید تمام امکانات خود را بسیج کنند تا عقب ماندگی‌ها در این زمینه جبران شود.

رحمانی در پایان از شهرداری‌ها و دهیاری‌های کل استان خواست تا هرگونه همکاری برای پیشبرد GNAF در استان مانند ساماندهی نام و تابلو معابر و نصب پلاک را با اداره کل پست انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha