شهلا محمدحسینی یکشنبه هفتم اردیبهشت در نشست هماهنگی برگزاری برنامههای روز دختر، افزود: دستگاههای اجرایی را مکلف کردیم در سالروز میلاد حضرت زهرا (س) برای همه بانوان برنامه داشته باشند.
وی اظهارکرد: نشست تعاملی با حضور استاندار و سایر مسئولان مرتبط به مناسبت روز و هفته دختر برگزار و دختران نخبه و فعال حوزههای مختلف مسائل، چالشها و راهکارها را با استاندار و مسئولان استان در میان میگذارند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این برنامهها با هدف تأکید بر نقش دختران در خانه و جامعه برگزار میشود، اظهار کرد: شناسایی جایگاه والای دختران، مسائل و مشکلات و چالشهای زندگی آنها در این برنامهها مورد تاکید است که قدمهای مثبتی در این زمینه برداشته شود.
محمد حسینی اضافه کرد: برنامهها برای ایام دهه کرامت و ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر در سطح استان و شهرستانها پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه معصومه (س) که سالروز تولدشان بعنوان روز دختر نامگذاری شده، الگویی کامل برای دختران هستند، گفت: روز سهشنبه، نهم اردیبهشت روز دختر است و این روز فرصتی است تا از نقش مهم دختران در خانواده و جامعه تجلیل کنیم و ارزشهای اسلامی و انسانی را ترویج دهیم.
مدیرکل امور بانوان استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مراسم ویژهای در سراسر استان برگزار خواهد شد که شامل برنامههای فرهنگی، هنری و آموزشی برای دختران و خانوادههاست.
وی اظهار کرد: با همکاری دستگاههای اجرایی برنامهها و جشنهای متنوعی در همه شهرها و روستاهای بزرگ استان به مناسبت روز دختر و ولادت حضرت معصومه (س) در نظر گرفته شده است. ازجمله برنامههای جشن ویژه دختران و سخنرانیهایی درباره شخصیت والای حضرت معصومه (س) و تأثیر ایشان بر جامعه اسلامی انجام خواهد شد.
محمدحسینی بر لزوم توجه به ارتقای سلامت روانی و جسمی دختران در تمامی مناطق تاکید کرد و اظهار داشت: باید ارتقای سلامت روحی و روانی و جسمی برای دختران روستایی و مناطق محروم و کمتر برخوردار بیشتر مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه، دستگاههای اجرایی، نهادهای مختلف بخصوص دستگاههای فرهنگی و نهادهای حمایتی و در راس آنها آموزش و پرورش و دانشگاهها به مسائل دختران اهتمام ویژه و جدی داشته باشند، تأکید کرد که در راستای حمایت از دختران، برنامهها و اقدامات جدی و اثرگذارتری ارائه شود.
مدیرکل امور بانوان استانداری با بیان اینکه، باید نقش دختران، صدای دختران، جایگاه دختران در جامعه بخوبی دیده، شنیده و مورد اهمیت واقع شود گفت: دغدغههای دختران باید در سطوح مختلف از جمله مسائل دینی و ارزشی مورد تاکید باشد. توجه به ابعاد مختلف زندگی و شخصیتی دختران باید هم در خانواده وهم جامعه مورد اهتمام جدی باشد و نقش آیندهسازی آنها در سیاستگذاریها، برنامهریزیها و فعالیتهای مختلف اجتماعی نیز بهطور جدی مورد توجه قرار گیرد.
وی از نهادهای دولتی، سازمانهای غیردولتی و همه مسئولان خواست تا با همکاری و همافزایی، برای رفع مشکلات و تقویت جایگاه دختران در تمامی ابعاد، گامهای مؤثری برداشته و اقدامات در خور شان انجام دهند چون تحقق اهداف در این حوزه تنها با همکاری تمامی بخشها و نهادهای مرتبط و خانواده ممکن خواهد بود.
وی از جمله برنامههای اولویتدار این کارگروه به تجلیل از خواهران و دختران مجرد شهدا، برگزاری اردوهای مدرسهای و دانشگاهی، ارسال پیامک تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، نمایشگاههای هنری و فرهنگی دستاوردهای دختران، جشنواره آشپزی، نمایشگاه دستاوردهای فیزیکی دختران و جشنواره پخت نان محلی اشاره کرد.
به گفته وی، بازدید از بیمارستان و اهدای هدیه به مادرانی که بتازگی صاحب فرزند شدهانداز دیگر برنامههاست. همچنین از دستگاه اجرایی که بهترین عملکرد را در این زمینه داشته باشند و دختران نخبه تجلیل میشود.
انتهای پیام
نظرات