• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404020805443
  • خبرنگار : 50617

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران :

گزینش در آموزش و پرورش یک فرآیند حیاتی است

گزینش در آموزش و پرورش یک فرآیند حیاتی است

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گزینش در آموزش و پرورش را یک فرآیند حیاتی برشمرد و گفت: گزینش تاثیر مستقیم بر موفقیت سازمان و افزایش بهره‌وری عملکرد دارد.

فریدون کلبادی نژاد دوشنبه ۸ اردیبهشت در اجلاس کارگروه شماره یک گزینش کشور در شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه موفقیت آینده سازمان گزینش به قلم مدیران آن گره خورده است، اظهار کرد: یافتن افرادی که هم از نظر تخصص و شایستگی بتوانند در تراز باشند و هم بتوانند با فرهنگ سازمانی ما همخوانی داشته باشند کمی دشوار است و ما سختی این کار را درک می‌کنیم.

وی با اذعان اینکه جمع آوری تمامی این فاکتورها و ویژگی‌ها در افراد نیازمند دقت و ظرافت خاص است، افزود: این فرآیند تنها پر کردن ظرفیت‌های خالی نیست، بلکه معتقدیم که تصمیمی استراتژیک بر عملکرد فرهنگ و آینده خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اظهار اینکه امر گزینش افزایش بهره‌وری عملکرد را به دنبال خواهد داشت، بیان کرد: گزینش کاهش هزینه‌های سازمان، تقویت فرهنگ سازمانی، کاهش نرخ خروج کارکنان، افزایش نوآوری و خلاقیت و بهبود وجهه سازمان را به همراه خواهد داشت.

کلبادی نژاد تاکید کرد: فرآیند یک گزینش موثر نه تنها به جذب بهترین استعدادها کمک می‌کند، بلکه ایجاد یک محیط کار مثبت، افزایش بهره وری و دستیابی به اهداف سازمانی را به دنبال دارد.

این مسئول با اظهار اینکه عوامل بیرونی نباید بر ما سایه بیندازد، بیان کرد: ما نباید دچار سیاست‌زدگی شویم و اگر خالص سازی در یک جریان را در دستور کار نداشته باشیم، به اعتماد و سرمایه‌گذاری که در گزینش از روزهای نخست انقلاب برای ما تثبیت شد و یک جایگاه مقدس به خود گرفت، لطمه وارد می کنیم.

وی افزود: رفتارهای ما نباید باعث نفاق در نسل جدید شود و باید شکاف بین نسلی را به درستی پر کنیم.

عیسی لطیفی مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش مازندران نیز با اعلام اینکه اجلاس کارگروه شماره یک مدیران هسته گزینش کشور متشکل از استان‌های تهران، قم، البرز، سمنان، گیلان و مازندران در شهرستان محمودآباد در دو روز برگزار شد، گفت: وظایف اصلی ما دادن امانت بزرگ انسان‌ها به اهل آن است.

وی با اشاره به قانون مصوب آموزش و پرورش در سال ۱۳۶۱، اظهار کرد: حضرت امام ابتدا دستور به انحلال گزینش و سپس دستور به تاسیس گزینش را ابلاغ کردند و قانون گزینش کارکنان آموزش و پرورش منحصراً در مجلس مصوب شد.

گزینش در آموزش و پرورش یک فرآیند حیاتی است

مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه در سال گذشته بیشترین نیروها را در تاریخ آموزش و پرورش کشور جذب کردیم، ادامه داد: تراکم کار موجب تلاش شبانه روزی کارکنان ما شد.

وی بیان کرد: در سال گذشته ۲۴۶ هزار پرونده را در پروژه‌های آموزگاری، کیفیت بخشی، دبیری و هنرآموزی داشتیم.

این مسئول تاکید کرد: امسال جذب حدود بیش از ۳۰ هزار نیروی جدید داریم که قطعاً ۱.۵ برابر ظرفیت به ما اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha