بهزاد محمدی خلفلو، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل ۸ اردیبهشت در آیین کلنگ زنی این مدرسه ضمن تقدیر از عمل انساندوستانه آقای دکتر سید فرزاد جلالی، گفت: ما این عمل را به فال نیک میگیریم و این چنین اعمال را در سطح استان نشر می دهیم تا شاهد عدالت در فضای آموزشی باشیم.
محمدی افزود: در استان اردبیل سرانه فضای آموزشی برای دانشآموزان کم است که در همین راستا استاندار اردبیل با رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور تفاهمنامه احداث ۲۶۹ مدرسه ۱۲ کلاسه امضا کردند تا در طول چهار سال سرانه فضای آموزشی را به عدد ۶.۱ مترمربع برسانیم.
وی بیان کرد: در مسکن ملی شهر اردبیل که در حال احداث است تفاهمنامه مشترک ساخت ۱۱ مدرسه ۱۲ کلاسه مابین ادارات کل راه و شهرسازی و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل امضا شد که منابع مالی آن نیز از ماده «خ» بند ۲۰ امور مالیاتی تأمین خواهد شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل خاطرنشان کرد: پنج مدرسه در شهرستان اردبیل نیمهتمام مانده بود که با پیگیریهای استاندار اردبیل قرار بر این شد از محل اعتبارات استانی امسال به سرانجام برسد.
محمدی اظهار کرد: دارالفنون شماره دو که مقدمات تعیین زمین صورت گرفته است و امید داریم آقای دکتر قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد با حضور در استان اردبیل کلنگ احداث آن را به زمین بزند.
در ادامه برنامه جواد قرآننویس، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل نیز ضمن قدردانی از زحمات خانواده محترم جلالی بانی احداث این مدرسه سهکلاسه، گفت: این مدرسه در سریعترین زمان ممکن با همکاری جدی نوسازی مدارس استان اردبیل احداث خواهد شد و دیگر مدرسه جناب آقای دکتر فرزاد جلالی نیز که ۶ کلاسه خواهد بود بعد از افتتاح این مدرسه شروع خواهد شد.
دکتر جلالی به نمایندگی از خانواده نیز که در این مراسم حاضر بود، ضمن تشکر از پیگیریهای نوسازی مدارس و مجمع خیرین مدرسهساز، گفت: خانواده ما تصمیم بر ساخت دو مدرسه را دارد که امروز شاهد کلنگ زنی اولین مدرسه خواهیم بود.
جلالی گفت: پس از اتمام مدرسه سه کلاسه که به نام مادرمان هست، تصمیم بر ساخت یک مدرسه ۶ کلاسه در محله نیار را داریم که به نام پدر زنده یادمان نامگذاری می شود.
انتهای پیام
نظرات