مسلم حدیدی، دوشنبه هشتم اردیبهشت در نشست مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری با اعضای پارک علم و فناوری استان، یکی از چالش های پارکهای کشور را عدم ورودی مناسب از سوی مراکز علمی و دانشگاهی عنوان و اظهار کرد: دانشگاهها برنامهریزی دقیقی در این زمینه نداشته و ارتباط چندانی هم با پارکهای کشور ندارند و همین امر موجب شده ورودی چندانی از سوی این مراکز به سمت پارکها نداشته باشیم.
وی افزود: در سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه این خلا به خوبی شناسایی شد و در همین راستا آموزش عالی سازمان را شبکه محور کرده و بگونهای برنامههای آن را طراحی کردیم که خروجی این مجموعه دانشگاهی بتواند به ورودیهای پارک علم و فناوری استان اضافه کند.
حدیدی گفت: در حال حاضر با ورود فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی به پارک علم و فناوری استان ۲۵ محصول فناورانه دراین مجموعه تولید شده است.
وی افزود: در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی طبق برنامه ریزی صورت گرفته برخی پایان نامهها با محوریت تولید محصولات فناورانه و ارائه خدمات نوین تخصصی تدوین می شوند. در همین این راستا پایان نامهها بر اساس تقاضا و با رویکرد مساله محوری در حوزههای بین رشتهای طراحی و اجرا میشوند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، حدیدی با اشاره به طراحی یک اکوسیستم در این مجموعه گفت: از آموزش تا تجاریسازی در این اکوسیستم پیگیری میشود و تمام تلاش ما این است که خروجی این اکوسیستم به کسبوکارهای دانشبنیان منتهی شود.
انتهای پیام
نظرات