• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404020906189
  • خبرنگار : 71567

وزیر علوم اعلام کرد

نظام نمره‌دهی باید حذف شود/ارزیابی دانشجویان بر اساس توانمندی و مهارت

نظام نمره‌دهی باید حذف شود/ارزیابی دانشجویان بر اساس توانمندی و مهارت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه باید نظام ارزیابی مهارتی ایجاد کنیم تا شاهد جهش در مهارتی‌تر شدن دانشجویان باشیم، گفت: نظام نمره‌دهی باید حذف یا جایگاه آن تضعیف شود و ارزیابی بر اساس توانمندی و مهارت دانشجویان صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سیمایی صراف در مراسم تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه ملی مهارت تاکید کرد: متاسفانه ما با صاحبان مدرکی مواجه هستیم که مهارت ندارند؛ حتی در رشته هایی که آموزش دیدند نمی توانند برای خودشان نیز کاری انجام دهند. این شکاف بین دانش و مهارت موجب شده که بازار کار از فارغ التحصیلان استقبال نکند. یکی از عوامل بیکاری و افزایش نرخ بیکاری ضعف در مهارت و توانمندی است.

وزیر علوم تاکید کرد: قانون تلاش کرده است شکاف فوق را پر کند؛ به طوریکه باید ۴۰ درصد آموزش ها مهارتی باشند.

سیمایی صراف افزود: ما در وزارت علوم حمایت خوبی از دانشگاه ملی مهارت خواهیم کرد؛ به طوریکه افزایش فوق العاده ای در بودجه جاری دانشگاه داشتیم و بودجه دانشگاه ۸۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه باید برای کلیت دانشگاه ملی مهارت برنامه جامعی داشته باشیم، گفت: باید بررسی کرد کدام بخش ها باید تجمیع یا توسعه یابد؛ ضمن اینکه تجهیزات کارگاهی و آموزشگاهی باید به‌روز شود تا شاهد تربیت جوانان ماهر باشیم؛ چرا که صرف تحصیل در دانشگاه خیلی خوب برای آنها آینده خوبی را رقم نمی زند.

وزیر علوم با بیان اینکه آینده ایران با دستان ماهر ساخته می شود، افزود: برای رسیدن به این منظور باید سرفصل های آموزشی منطبق بر نیازهای صنعت بازنگری شود و زیرساخت های آموزشی و مهارتی توسعه یابد؛ ضمن اینکه اساتید مهارتی نیازمند توانمند شدن هستند و باید بتوانیم اساتید را به روز کنیم.

سیمایی صراف خاطرنشان کرد: باید نظام ارزیابی مهارتی ایجاد کنیم تا شاهد جهش در مهارتی‌تر شدن دانشجویان باشیم؛ به طوریکه نظام نمره دهی باید حذف شود یا جایگاه آن تضعیف شود و ارزیابی بر اساس توانمندی و مهارت دانشجویان صورت بگیرد و معدل آنها بر اساس مهارت نرخ‌گذاری شود نه تست زنی.

وی بر ضرورت تقویت همکاری با صنایع تاکید کرد و افزود: این موضوع در دانشگاه ملی مهارت تا حدودی عملی شده است و تعدادی استاد از صنعت برای تدریس و آموزش دانشجویان حضور می یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۱۹:۲۲

همون برای ابتدایی حذف شد کافیه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۷

بله درسته

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۲۱:۱۶

دانشگاه علم و فرهنگ بهترین دانشگاه و یه سرو گردن از دانشگاه های آزاد بالاتر

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۰ ۱۱:۲۸

دقیقاً، بنده سر کلاس بسیار فعال و با استعداد بودم، معدلم ۱۵شد و دانشجویی که یک سوال رو نمیتونست در لحظه جواب بده معدلش۱۷ شد...در نهایت ایشون استعداد درخشان شدند و بنده باز هم با آزمون اومدم بالا

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۰ ۲۱:۳۷

اون که در لحظه نمیتونسته جواب بده ضعف اون و برتری شما نیست. موضوع اینه که چه در چنته داری

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۱ ۱۹:۳۰

نیاز نیست نمره برداشته بشه. بلکه باید سعی بشه نظر استاد در نمره دخیل نباشه و هدفمند باشه و بر اساس معیار درستی باشه. بعضی از اساتید بلد نیستند درست تدریس کنند یا سوال استاندارد تهیه کنند برای امتحان. بعد از اون برنامه درسی دانشگاه رو باید درست کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۲ ۱۸:۲۴

من هم در دانشگاه ازاد و هم در دانشگاه دولتی و هم علوم پزشکی درس خوندم دانشگاهها دو تا مشکل داره یکی نمره محوری یعنی فقط برای نمره درس میخونن و بعدا میشه یه سری اساتید کم سواد که تولید مقالات علمی میکنن چه دانشگاهها تاپ تهران و چه شهرستان

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۲ ۱۹:۵۹

معدل هم ملاک هستش و هم مهارت .....