روحالله ابراهیمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در آیین اختتامیه این رویداد که امروز ۹ اردیبهشت در سالن شهید فخریزاده پارک علم و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: تجربه موفق نقش استارتاپها در رشد اقتصادهای ملی باعث شده است تا دولتها به شکل فزایندهای نسبت به سرمایهگذاری در کسب و کارهای نوپا علاقهمند شوند.
وی استارتاپهای داخلی را عامل اصلی خودکفایی و تابآوری اقتصاد کشور در برابر تحریمهای بینالمللی دانست و گفت: همین امر موجب حمایت دولت از رشد کسب و کارهای استارتاپی شده است چرا که هم ارزش افزوده ایجاد میکنند و هم به منابع و فضای فیزیکی کمتری نیاز دارند.
ابراهیمی در ادامه به ظرفیتهای اقتصادی استان اشاره کرد و افزود: علوم انسانی، فناوریهای نرم و صنایع خلاق مانند تولید بازیها و سرگرمیهای ارزشمدار، گردشگری مذهبی، خدمات و هنرصنعت فرش جملگی از حوزههایی به شمار میروند که مستعد نقشآفرینی استارتاپها به شمار میآیند.
وی با اشاره به جایگاه مهم پارک علم و فناوری در نقشه اقتصادی استان گفت: ما در معاونت اقتصادی استانداری امسال منابع خوبی را برای حمایت از کسب و کارهای خلاق پیشبینی کردهایم که از مسیر پارک علم و فناوری به واحدهای فناور متقاضی تخصیص داده خواهد شد.
ثبت ۷۳ ایده در دبیرخانه رویداد
خیرالله رهسپار فرد، رئیس پارک علم و فناوری قم نیز در این مراسم با بیان اینکه رویداد امید به ابتکار معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در سطح کشور برنامهریزی و اجرا شده است، گفت: ترویج و فرهنگسازی، توانافزایی و شکلگیری هستههای نوآور و فناور در توسعه زنجیرههای ارزش منطقهای کشور اصلیترین اهداف این پویش ملی است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری قم، وی اظهار کرد: در مهلت فراخوان گام نخست این پویش ۷۳ ایده در دبیرخانه ثبت شد که با پایش ابتدایی از بین آنها ۳۶ ایده به مرحله دوم راه پیدا کردند.
رهسپارفرد افزود: ایدههای راهیافته به مرحله دوم با شرکت در بوتکمپهای توانافزایی، زیرنظر مشاوران و منتورهای رویداد، بوم ناب طرح کسب و کار خود را تکمیل کردند که از بین آنها و با نظر داوران در نهایت ۱۷ ایده برگزیده شدند.
وی درپایان تاکید کرد: برگزیدگان مرحله نهایی، ضمن پذیرش در مرکز کارآفرینی و نوآوری پارک از مزایای عضویت در آن بهرهمند خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات