به گزارش ایسنا، علیرضا منادی در اجلاس روسای دانشکده و آموزشکدههای دانشگاه ملی مهارت که در دانشکده دخترانه دکتر شریعتی دانشگاه ملی مهارت برگزار شد، با بیان اینکه عنصر اصلی تولید، نیروی انسانی ماهر است و بدون آن نمی توان کار را پیش برد، گفت: طبق برنامه هفتم توسعه سهم آموزشهای مهارتی در آموزش و پرورش باید به ۵۰ درصد و در آموزش عالی نیز به ۴۰ درصد می رسید؛ اما این امر در دولت قبلی به طور کامل محقق نشد؛ به طوریکه سهم آموزش مهارتی در آموزش عالی حدود ۲۰ درصد رسید؛ اگرچه آموزش و پرورش این مسیر را کامل پیش برد.
وی تاکید کرد: وزارت علوم برای تحقق سهم ۴۰ درصدی آموزش های مهارتی باید به دانشگاه ملی مهارت تکیه کند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: از آنجایی که داوطلبان کنکور به علت تاثیر قطعی معدل به سختی مسیر فکر کرده بودند؛ بنابراین برای تسهیل در این مسیر از راه کار و دانش به دانشگاه ملی مهارت ورود پیدا کردند و همین باعث شد سهم آموزش و پرورش از برنامه ۵۰ درصدی رویکردی مهارت محور خیلی سریع رخ دهد و الان آموزش و پرورش مسیر کامل را پیش رفته و دیگر از برنامه عقب نیست.
منادی اضافه کرد: مهمترین کمبود عرصه تولید در کشور کاهش نیروی انسانی است. باید به مهارت محوری قشر دانشجو توجه ویژه شود؛ به همین منظور مجلس در دولت قبلی با هدف افزایش سرآمد دانشجویی از سازمان برنامه و بودجه و استخدامی کشور و دانشگاه ملی مهارت جهت تصمیمگیری دعوت به عمل آورد و در همان جلسه بودجه را به ۳ برابر ارتقا دادیم.
انتهای پیام
نظرات